Cookie Consent by Cookie Consent AB-forbruger | Alarm-pris.dk

AB-forbruger

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

AB-forbruger er et standardiseret aftalesæt udarbejdet af blandt andre Dansk Byggeri, Tekniq, Håndværksrådet, Forbrugerrådet og Energistyrelsen.

AB-forbruger står for almindelige betingelser for byggerarbejder for forbrugere og kan anvendes som et aftalesæt, hvorpå man kan basere en entreprisekontrakt. Når man gør dette, aftaler man med andre ord, at de bestemmelser, der står i AB-forbruger, er gældende for opgaven, der skal udføres.

Med AB-forbruger kan man som både forbruger og håndværker sikre sig mod dyre misforståelser. Aftalesættet dækker bland andet:

  • Tidsplaner
  • Betalingsforpligtelser
  • Mangler ved arbejdet
  • Forsinkelser
  • Arbejdets aflevering
  • Sikkerhedsstillelse - både forbrugerens og entreprenørens

Sådan anvender du AB-forbruger

Hvis AB-forbruger skal gælde for din alarm- eller overvågningsopgave (eller en anden byggeopgave), skal dette aftales med din fagmand. Det er med andre ord nødvendigt, at I er enige om at anvende AB-forbruger som grundlag for kontrakten.

Nederst på siden kan du hente betingelserne, der gælder for AB-forbruger (altså selve aftalesættet i fuld længde), en standardkontrakt og en tillægsaftale. Sidstnævnte anvendes, når man ønsker at udvide opgavens omfang - eksempelvis, hvis man, efter at have bestilt monteringen af en tyverialarm, også beslutter sig for, at man gerne vil have installeret videoovervågning i samme omgang.

AB-forbruger kan også bruges som grundlag for en kontrakt, man selv forfatter og ikke kun til standardkontrakten, som du kan hente her - i så fald behøver du blot formulere i kontrakten, at I gør brug af AB-forbruger som aftalegrundlag.

Hent dokumenterne her:

AB-forbruger (standardkontrakt)AB-forbruger - betingelserTillægsaftale

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.