Cookie Consent by Cookie Consent Videoovervågning | Beregn prisen på videoovervågning online

Videoovervågning

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

Et videoovervågningsanlæg består typisk af et eller flere kameraer, der sender et videosignal til en server, hvorfra det kan streames eller optages.

Videoovervågningskameraer er i dag typisk trådløse IP-kameraer, hvilket betyder at kameraet har forbindelse til internettet (eks. via WIFI).

Er det nødvendigt eller nyttigt, kan videooptagelserne gemmes på en ekstern harddisk. Dette er ofte mest nyttigt i eks. butikker, hvor man kan bruge videomaterialet ifm. butikstyveri eller for at optage indbrudstyve og kan indgå i opklaringsarbejde.

Hvor stort et areal et videokamera kan dække, afhænger typisk af kameratypen. I gennemsnit kan et kamera dog dække op til 40 m2.

IP-kameraer fås både til udendørs og indendørs brug - vær dog opmærksom på, at der er regler om, hvor man må videoovervåge og ang. skiltning, når man videoovervåger.

Personlig vejledning om din videoovervågning

Har du behov for personlig vejledning om dine muligheder med videoovervågning, så er Alarm-pris.dk stedet at starte.

Med vores samlede gratis service til vores brugere, kan du få gratis personlig vejledning hjemme hos dig selv.

Når du anvender vores prisberegner eller kontakter os direkte, har du muligheden for at få et gratis og uforpligtende møde med en fagmand med speciale i videoovervågning og teknisk sikkerhed. Du bestemmer selv, hvornår mødet skal finde sted, og du er på ingen måde forpligtet til at tage imod det tilbud, som du får fra fagmanden.

Til dit gratis møde vil du få personlig og relevant vejledning om den sikkerhedsløsning, som passer dig bedst (med andre ord kan I sammen sammensætte en sikkerhedspakke, der passer unikt til dine behov) og en endelig pris på både systemet og installationen.

Beregn en pris eller kontakt os direkte for at gøre brug af dit gratis møde nu.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.