Cookie Consent by Cookie Consent Om Alarm-pris.dk | Beregn online priser på tyverialarmer

Om Alarm-pris.dk

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

Alarm-pris.dk er en online portal, der tilbyder en gratis og effektiv online prisberegningsservice og en gratis og uforpligtende mødeformidlingsservice.

Alarm-pris.dk henvender sig særligt til brugere, som søger viden og vejledning om tyverialarmer/alarmsystemer, videoovervågning og teknisk tyverisikring.

Alarm-pris.dk, Prisberegning.dk og Imentor A/S

Alarm-pris.dk ejes og drives af Imentor A/S, som driver en række fagspecifikke hjemmesider inden for håndværk, service, revision og arkitektur, heriblandt hovedsiden Prisberegning.dk, som dækker samtlige fag- og interesseområder.

Se en oversigt over alle vores prisberegnere og hjemmesider her - Prisberegning.dk.

Hos Imentor A/S samarbejder vi med kompetente og seriøse fagpersoner om at levere en nyttig og gratis ydelse til vores brugere.

Vores målsætning

Alarm-pris.dk og Imentor A/S sigter efter at levere en effektiv, brugervenlig og nyttig service til vores brugere.

Vi lægger vægt på at beregne pålidelige priser for vores brugere og sigter efter, at vores prisberegnere er enkle og hurtige at anvende, samt at de dækker de mest søgte opgaver.

Dertil stræber vi efter at formidle gratis og uforpligtende kontakt til kompetente fagpersoner, som er i stand til at vejlede vores brugere og give dem konkurrencedygtige tilbud på deres opgaver.

Samarbejde med Alarm-pris.dk

Er du interesseret i, hvad du og dit firma kan få ud af et samarbejde med Imentor A/S? Du kan læse mere om et samarbejde med Imentor A/S her:

Klik her og læs mere om, hvordan du bliver leverandør og samarbejdspartner.

Du er også velkommen til at ringe til os på 70 22 80 14 (mandag - torsdag kl. 8.00-16.00, fredag kl. 8.00-15.00) og tale med en af vores kundekonsulenter, som kan klargøre mulighederne og fordelene for dig.

Kontakt os gerne med spørgsmål

Har du spørgsmål til vores hjemmeside, vores service eller dit forløb som bruger af Alarm-pris.dk, er du meget velkommen til at skrive til os på info@imentor.dk eller til at ringe til vores telefonsupport:

Find vores kontaktoplysninger her.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.