Cookie Consent by Cookie Consent Alarmsystemer | Beregn prisen på et nyt alarmsystem online her

Alarmsystemer

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

Et alarmsystem - også kaldet en tyverialarm - er et system, der har til formål at varsle, hvis der sker indbrud, når alarmen er slået til.

Et alarmsystem består oftest af en centralenhed og en eller flere sensorer. Sensorerne opfanger bevægelse i rummet og sender så et signal til alarmsystemet.

Alarmsystemer fås med intern og ekstern varsling - altså hvor man varsles internt i huset ved en høj sirene, eller hvor der sendes signal til en vagtcentral, som sender en vagt ud for at kontrollere forholdene på adressen.

Alarmsystemet, som prisberegneren tager udgangspunkt i, er en GSM-alarm. Det betyder, at systemet er forbundet med mobiltelefonnettet og anvender dette til at varsle ejer eller vagtcentral. Du kan læse mere om GSM-alarmer her.

Alarmer fås både som selvstændig enhed, der udelukkende varsler ejeren via en app, og tilkoblet en vagtcentral, hvor man betaler et månedligt abonnement for denne service.

Udvidelser til alarmsystemer

Et alarmsystem kan typisk udvides med en række sensorer og funktioner, som kan være nyttige. Har man eks. ofte oversvømmelser i kælderen, så kan man udvide systemet med en vandsensor, der varsler dig direkte, så snart oversvømmelsen sker. Du kan læse om de enkelte udvidelser her:

Vejledning om alarmsystemerne

Har du spørgsmål til prisberegneren, eller har du brug for vejledning om dine valgmuligheder, er du mere end velkommen til at kontakte os direkte.

Du kan enten skrive til os pr. mail på info@imentor.dk eller ringe til vores supporttelefon - se kontaktoplysninger og telefontider her.

Hvis du gerne vil have specialiseret vejledning om dine muligheder med et alarmsystem, er din bedste mulighed at tale med en fagmand personligt. Du kan få et gratis og uforpligtende møde med en fagmand ved at beregne en pris med prisberegneren og indtaste dine kontaktoplysninger - herefter tager vi os af resten.

Dit møde med fagmanden vil foregå hjemme hos dig, og du bestemmer selv hvornår. Til mødet vil du få kyndig vejledning om dine muligheder og et konkurrencedygtigt tilbud på din sikkerhedsopgave (som du selvfølgelig ikke er forpligtet til at tage imod) - alt sammen gratis!

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.