Betjeningspanel til tyverialarm

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Til enhver form for tyverialarm hører et betjeningspanel, der giver ejeren mulighed for at aktivere og deaktiver alarmen manuelt, indtaste adgangskode mv.

Der følger derfor også et betjeningspanel med i alle alarmpakkerne i prisberegneren. Nogle vil dog have behov for at anskaffe sig mere end et betjeningspanel, og hvis dette er tilfældet, kan det være en god idé at tale med en fagmand til et personligt møde.

Når du anvender prisberegneren øverst på siden, tilbyder vi, som en ekstra service til vores brugere, at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en fagmand med speciale i sikkerhedsløsninger, som kan vejlede dig om din alarm- og/eller overvågningspakke og give dig en endelig pris på den løsning, der passer dig bedst.

Hvorfor et ekstra betjeningspanel?

Grunden til at anskaffe sig et ekstra adgangspanel kunne være, at der er flere ofte anvendte adgangsveje til boligen.

Hvis der for eksempel er tale om en villa, hvor kælderetagen udlejes til en lejer, ville det være oplagt at installere et betjeningspanel både ved fordøren og ved kælderdøren.

På samme måde vil det være oplagt med et ekstra betjeningspanel, hvis der for eksempel er en vareindleveringsdør eller bagdør til en butik, et hotel eller lignende.

Anvendelse og installation af betjeningspanel til en tyverialarm

Et betjeningspanel bør installeres af en fagmand, eksempelvis en elektriker - dette er den bedste måde at sikre sig, at alt er forbundet og fungerer efter hensigten.

Et betjeningspanel placeres oftest lige indenfor døren, men man kan også få betjeningspaneler, som kan installeres udvendigt på huset. Et sådant betjeningspanel bør være trådløst og uafhængigt af centralenheden, sådan at centralenheden ikke kan saboteres ved at smadre betjeningspanelet.

Grunden til at placere et betjeningspanel udvendigt på huset kan være, at man foretrækker at deaktivere alarmen, før døren låses op og potentielt mindske risikoen for en fejlalarm.

Forskellige tyverialarmers betjeningspaneler har forskellige funktioner, men overordnet set, kan man forvente sig følgende elementer:

  • Tal-taster (0-9 samt stjerne og firkant) som bruges når koden til alarmen skal tastes ind.
  • Aktiverings- og deaktiveringsfunktion.
  • Display.
  • Statuslamper der indikerer om alarmen er slået til eller fra, om der er en rapportering osv.
  • En panik-knap/tilkaldeknap, som kan udløse alarmen med det samme.

Det er ikke alle betjeningspaneler, der har et display, men det kan være en absolut fordel at vælge et betjeningspanel med display, da dette ofte øger anvendeligheden af panelet.

Spørg din fagmand om ekstra betjeningspaneler

Har du behov for flere betjeningspaneler end det ene betjeningspanel, der normalt er inkluderet? Dette er selvfølgelig fuldt ud muligt.

Hvis du er interesseret i et ekstra betjeningspanel, anbefaler vi, at du taler med en fagmand, som kan give dig vejledning om denne mulighed samt priser på betjeningspaneler og installation.

Fagmanden vil derudover også kunne give dig anbefalinger om, hvilken type betjeningspanel, der egner sig bedst til dine behov.

Når du anvender vores online prisberegner, tilbyder vi som en ekstra gratis service, at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en sikkerhedsfagmand, der kan vejlede dig om tyverialarmer, videoovervågning og den bedste sikkerhedsløsning til din situation og dine behov.

Ønsker du at arrangere et møde med det samme, har du desuden muligheden for at kontakte os på vores supporttelefon, hvor du vil få hurtig assistance fra en medarbejder.

alarm-pris.dk