Dørkontakt

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

En dørkontakt, også kaldet en åbningskontakt, er en anordning der består af en todelt magnet og en sender, der lader alarmsystemet vide, når forbindelsen mellem magnetdelene bliver afbrudt.

En dørkontakt registrerer altså, når en dør eller et vindue åbnes, mens alarmen er slået til.

Basis-alarmpakken og den udvidede alarmpakke, som du finder i prisberegneren, indeholder henholdsvis 1 og 4 dørkontakter (3 i udvidet erhverv), men det vil være muligt at tilkøbe ekstra dørkontakter, hvis man har behov for at sikre flere døre og vinduer.

Er du i tvivl, vil det være en god idé at spørge en fagmand til råds om, hvor mange dørkontakter du eventuelt vil få brug for i din situation. Dette kan du med fordel gøre til det gratis og uforpligtende møde, som du får ved at anvende vores prisberegner og vores overordnede service.

Hvor kan man anvende en dørkontakt

Dørkontakter kan, på trods af navnet, både anvendes på døre og vinduer. Typisk vil man vælge at sikre samtlige døre (inklusive kælderdøre og terrassedøre) med dørkontakter, samt de mest udsatte vinduer.

De vinduer, der er tale om her, vil typisk være vinduer, der ligger afsides eller skærmet af bevoksning eller hegn. Indbrudstyve foretrækker at bryde ind af vinduer, som forbipasserende ikke har frit udsyn til.

Hvor mange dørkontakter har jeg brug for?

Hvor mange dørkontakter, du har brug for, afhænger af dit hjem eller din ejendom.

Du bør som minimum have én dørkontakt til hver dør.

Herefter kan du se på, hvilke af dine vinduer, der er oplagte mål for indbrudstyvene - bid særligt mærke i de vinduer, der ligger afsides og er skærmet af bevoksning, hegn osv.

Det kan være en meget god ide at søge råd hos en fagmand, der kan vejlede dig om anvendelsen af dørkontakter i netop din situation. Som en del af vores samlede service formidler vi gratis kontakt til fagmænd, der kommer ud til vores brugere og vurderer ejendommens behov og muligheder ved selvsyn.

Når vi formidler et møde, er det altid helt gratis og fuldstændigt uforpligtende - du forpligter dig på ingen måde til at tage imod fagmandens tilbud på opgaven.

Du behøver blot anvende vores prisberegner for at benytte dig af dit gratis møde.

alarm-pris.dk