Fjernbetjening til tyverialarm

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Fjernbetjeningen til en alarm er en praktisk foranstaltning, der opfylder en række funktioner.

Du har måske behov for mere end én fjernbetjening, eksempelvis ekstra fjernbetjeninger til din ægtefælle, dine børn eller lignende, og i sådanne tilfælde vil du være i stand til at vælge ekstra elementer til.

Er du interesseret i at få flere fjernbetjeninger til din tyverialarm, vil dette være muligt at arrangere med din fagmand.

Sådan anvendes en fjernbetjening til din tyverialarm

Fjernbetjeningen til din tyverialarm, ligner meget den slags fjernbetjening, som man anvender på biler af nyere dato - både med hensyn til udseende og anvendelse.

Typisk vil der på din fjernbetjening være en knap, der aktiverer alarmen, og en anden der deaktiverer den. Alt efter hvilket specifikt system du vælger, kan der desuden være knapper, der aktiverer og deaktiverer andre funktioner.

Fjernbetjeningen har normalt en rækkevidde på 50 meter udendørs.

Du kan særligt få gavn af din fjernbetjening i disse situationer:

  • Når du forlader huset, men glemmer at aktivere alarmen - du vil for eksempel ikke behøve forlade bilen igen eller gå tilbage til huset for at aktivere alarmen (hvis du altså er indenfor rækkevidde).
  • Hvis du glemmer at aktivere alarmen, når du går i seng - det kan være en god ide at have en fjernbetjening, der har sin faste plads i soveværelset, så du ikke behøver stå op igen, men kan aktivere alarmen fra sengen.
  • Når du kommer hjem fra arbejde, skole eller lignende - alarmen deaktiveres hurtigt, allerede før du når til hoveddøren.
  • Når du føler dig usikker om natten - hvis du normalt ikke bryder dig om at aktivere alarmen, mens du er hjemme, men eventuelt hører en lyd i natten, vil du kunne aktivere alarmen hurtigt uden at gå til betjeningspanelet og sikre hele huset med det samme.

Hvor mange ekstra fjernbetjeninger har jeg brug for

Når du overvejer, hvor mange fjernbetjeninger, du har brug for, bør du tage bestik af dine daglige behov.

Det er ikke strengt nødvendigt, at have én eller flere fjernbetjeninger til din tyverialarm, da alarmen altid vil kunne aktiveres og deaktiveres manuelt ved hjælp af betjeningspanelet. Mange oplever dog at fjernbetjeningernes enkle udformning gør hverdagen mindre besværlig og mindsker risikoen for at aktivere alarmen ved et uheld.

Som udgangspunkt kan du vælge at have én fjernbetjening til hvert voksent medlem af husstanden.

Derudover kan du eventuelt vælge at tilkøbe en fjernbetjening til at have liggende i soveværelset, så alarmen kan aktiveres og deaktiveres fra sengen.

Det er hverdagen, der bedst afgør, hvor mange fjernbetjeninger du vil have brug for.

Vær opmærksom på, at man oftest højst vil være i stand til at tilknytte 8-10 fjernbetjeninger til det samme system, og vær desuden opmærksom på kun at give en fjernbetjening til personer, som du har stor tillid til.

alarm-pris.dk