Hvad er en GSM-alarm

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

En GSM-alarm er en tyverialarm, der har forbindelse til mobiltelefonnettet og herigennem kan advare om, at indbrud er i gang, direkte til din mobiltelefon.

GSM står for Global System for Mobile Communications - altså et system, der muliggør kontakt mellem mobiltelefoner og mellem telefoner og GSM-moduler.

Tyverialarmerne, som du kan beregne vejledende priser på med vores online prisberegner, er alle GSM-alarmer.

Hvordan fungerer en GSM-alarm

En GSM-alarm indeholder et GSM-modul, der skaber en opkobling til mobilnettet. Det er dette modul, der gør det muligt at kommunikere med tyverialarmen, uanset hvor man er.

En GSM-alarm kan både fås med abonnement (altså tilknyttet et vagtselskab) og uden abonnement.

Når en GSM-alarm installeres, vælger man typisk selv 4-6 kontaktpersoner, som skal have besked, hvis alarmen udløses. Det vil typisk være en god idé at vælge kontaktpersoner, som bor eller arbejder tæt på dit hjem, så alarmen nemt kan checkes, og indbruddet kan be- eller afkræftes hurtigt.

Hvis et indbrud skulle ske, vil du, din vagtcentral og/eller dine kontaktpersoner få besked med det samme via et telefonopkald eller en SMS, alt efter dine præferencer. Når du får installeret din GSM-alarm indkodes denne præference sammen med numrene.

Fordelene ved en GSM-alarm

Før i tiden plejede tyverialarmer at være tilkoblet fasttelefonnettet, og i de senere år har der også været en stigning i alarmer, der er tilknyttet internettet. En GSM-alarm kan dog anses for at være mere effektiv og mere sikker end de tidligere alarmtyper.

Her er nogle af fordelene ved en GSM-alarm:

  • En GSM-alarm er mere driftssikker - internetforbindelser er notoriske for at være upålidelige.
  • En GSM-alarm er sværere at sabotere - man kan ikke afskære forbindelsen til mobilnettet ved at beskadige eller klippe kabler eller telefonledninger over.
  • En GSM-alarm er mere effektiv - da de fleste har deres mobiltelefoner lige i nærheden det meste af dagen, er der meget stor sandsynlighed for at få besked om indbruddet med det samme, når alarmen går.

Sådan beregner du en pris på din GSM-alarm

Er du interesseret i at vide, hvor meget en ny GSM-alarm koster? Du kan med fordel beregne en vejledende pris på det sikkerhedssystem, der passer dig bedst, med vores online prisberegner.

Med prisberegneren kan du tilpasse alarmen til de generelle behov, du har - prisberegneren tager udgangspunkt i GSM-alarmer af høj kvalitet og fleksibilitet.

Du kan både beregne priser på alarmsystemer til private og til erhvervsbrug, alarmer med og uden abonnement, og, som noget helt særligt, kan du også beregne installationsprisen på et allerede indkøbt alarmsystem.

Læs en grundig vejledning til vores prisberegner her.

alarm-pris.dk