Kuliltesensor - udvidelse af din tyverialarm

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

En kuliltesensor, også kaldet en kuliltedetektor, er en særlig sensor, der måler kulilteniveauet i luften og sikrer familien mod kulilteforgiftning.

En kuliltesensor kan tilknyttes dit overordnede alarmsystem i forbindelse med- eller efter installationen af denne. Skulle kulilteniveauet nærme sig et uacceptabelt og farligt niveau, vil alarmen blive udløst og beboerne blive advaret.

En kuliltesensor er det, man kalder en “udvidelse” til et alarmsystem.

Sådan virker en kuliltesensor

En kuliltesensor er særligt velegnet til hjem med fyr og/eller brændeovn, da kulilte blandt andet udvikles, når man brænder træ, kul og lignende materiale af.

Da kulilte og ilt har stort set den samme vægt, kan man placere en kuliltesensor under loftet eller ved ved gulvet, som det bedst passer rummet.

Når en kuliltesensor, der er tilsluttet det overordnede alarmsystem, måler et kulilteniveau, der nærmer sig det potentielt farlige, vil sensoren sende et signal til alarmsystemet, som udløser alarmen.

Er man hjemme, mens dette sker, vil man af en høj sirene blive advaret om kulilteniveauet. Er man væk fra hjemmet, vil man blive advaret på samme måde, som er gældende for indbrudsalarmen - eksempelvis via opringning fra din vagtcentral eller alternativt pr. SMS.

Tal med din fagmand om kuliltesensorer

Er du interesseret i at vide, om en kuliltesensor er et godt valg for at sikre dit hjem, har du muligheden for at få vejledning og priser på forskellige løsninger med vores samlede gratis service.

Som en ekstra service til vores brugere, tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en kompetent fagmand, der kan rådgive om forskellige sikkerhedsløsninger og give et tilbud på den pakke, der passer dig bedst.

Mødet, som afholdes hos dig, er helt gratis og fuldkomment uforpligtende - du er på ingen måde forpligtet til at tage imod fagmandens tilbud efter mødet.

For at få dit gratis møde behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i prisberegneren. Vil du gerne have et møde med det samme, har du også muligheden for at ringe til vores supporttelefon, hvor du kan booke et møde sammen med vores supportmedarbejder.

alarm-pris.dk