Naturgassensor tilsluttet tyverialarmen

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

I forbindelse med købet og installationen af en tyverialarm/et alarmsystem, har man muligheden for at udvide alarmsystemet med en naturgassensor, som advarer dig, hvis der er brud på gasledningen.

Når naturgasudslip forekommer, kan det i værste fald føre til forgiftningen af beboerne, og i meget sjældne tilfælde kan naturgassen forårsage eksplosioner.

Sådan virker en naturgassensor

Når din naturgassensor opdager et gasudslip, vil alarmen blive udløst. Hvis dit alarmsystem er tilkoblet en kontrolcentral, vil vagtselskabet underrette dig med det samme om udslippet. Hvis du har et uafhængigt alarmsystem, vil du modtage besked på samme måde, som du normalt bliver underrettet om, at alarmen er blevet udløst (eksempelvis pr. SMS).

Det anbefales, at naturgassensoren placeres i nærheden af gaskilden, eksempelvis ved komfur, ved gasfyr eller lignende. I visse hjem vil man vælge at installere flere sensorer. Det er vigtigt at placere sensoren højt oppe under loftet (max. 30 cm under loftsniveau), da naturgas er lettere end andre gasser (inkl. ilt). Spørg gerne en fagmand til råds om installation og aktivering af alarmen.

En naturgassensor er ikke følsom overfor andre organiske opløsningsmidler eller dampe. Alarmen udløses kun, når der er tale om gas, så du bør derfor ikke være nervøs for at udløse alarmen ved et uheld, når du laver mad eller gør rent.

Tal med din fagmand om naturgassensorer

Er du interesseret i muligheden for at sikre familien og hjemmet med en naturgassensor? For at få et komplet og dækkende overblik over alle dine muligheder vil vi gerne anbefale dig at tale med en kompetent fagmand.

Når du bruger vores prisberegner øverst på siden, vil vi, som en yderligere service til vores brugere, tilbyde dig at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en kompetent fagmand med speciale i teknisk sikkerhed.

Til mødet, som afholdes hjemme hos dig, vil du kunne få personlig og specialiseret vejledning, og et tilbud på din sikkerhedsopgave.

NB! Mødet er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende - du forpligter dig på ingen måde til at tage imod fagmandens tilbud efterfølgende.

Du behøver blot anvende prisberegneren øverst på siden for at få dit gratis møde. Du har også muligheden for at ringe direkte til vores supporttelefon, hvis du gerne vil "springe køen over".

alarm-pris.dk