Nøgleboks

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

I forbindelse med installationen af en tyverialarm med eller uden abonnement, kan man overveje også at anskaffe sig en nøgleboks.

En nøgleboks er et nyttigt sikkerhedsredskab til hverdagen, som sikrer hurtig adgang til din ejendom til de rette personer.

Når du gennem vores samlede gratis og uforpligtende service booker et møde med en fagmand, vil du være i stand til at få vejledning om nøglebokse samt endelige priser på produktet og installationen.

Mødet med den lokale fagmand, som afholdes hjemme hos dig, er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende - du forpligter dig altså ikke til at tage imod fagmandens tilbud efterfølgende.

Sådan bruges en nøgleboks

En nøgleboks skrues fast til en væg eller en anden solid og flad overflade. Den placeres ideelt der, hvor den er lettest at få adgang til - eksempelvis over døren. Derudover er det bedst at placere nøgleboksen så skjult som muligt.

Man kan eventuelt skjule nøgleboksen med et passende cover, der i nogle tilfælde følger med nøgleboksen. En god nøgleboks kan modstå slag, spark og lignende - selvfølgelig indenfor rimelighedens grænser.

Der er flere situationer, hvor en nøgleboks kan være særdeles nyttig for privatpersoner:

  • Når et vagtselskab skal gennemgå dit hus, efter alarmen er gået (ved opkobling til vagtcentral).
  • Når en af dine kontaktpersoner, eksempelvis naboer eller familiemedlemmer i nærområdet, skal gennemgå din bolig, efter alarmen er gået (når dit alarmsystem automatisk sender besked til kontaktpersoner valgt af dig, hver gang alarmen går).
  • Når naboen skal vande planter og lignende, mens du er på ferie (også ved Nabohjælp).
  • Når hjemmehjælp, barnepige og anden udefrakommende hjælp skal have regelmæssig adgang til din bolig.
  • Hvis du gerne vil have en reservenøgle liggende i tilfælde af, at du smækker dig ude.

I erhvervssammenhænge vil det ligeledes være en fordel, at en sikkerhedsvagt hurtigt kan få adgang til ejendommen, hvis alarmen går. Derudover, er der mange sikkerhedsselskaber, der vælger at servicere alarmsystemet/anlægget udenfor normale arbejdstider. Nøglebokse er desuden særdeles nyttige til byggepladser, renoveringsopgaver, skoler og boligforeninger.

Koden til din nøgleboks kan frit ændres efter behov - hvis du eksempelvis i en periode har anvendt nøgleboksen i forbindelse med en renovering, hvor håndværkere har skulle have jævnlig adgang til ejendommen, kan du nemt ændre koden, når arbejdet er fuldendt for din sikkerheds skyld.

Tal med din fagmand om mulighederne med en nøgleboks

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for at sikre hjemmet med en nøgleboks eller andre udvidelser til dit alarmsystem? Med vores samlede service kan du komme sikkerheden et skridt nærmere.

I forbindelse med en prisberegning har du nemlig muligheden for at få et gratis og uforpligtende møde med en fagmand om din sikkerhedsløsning.

Fagmanden kommer hjem til dig, gennemfører en vurdering af dit hjem og dine behov og vejleder dig om den bedste løsning i din situation. Herefter vil fagmanden give dig et uforpligtende tilbud på din opgave (en endelig pris).

For at få dit gratis møde, behøver du ikke gøre andet end at taste dine kontaktoplysninger og dine ønsker ind i prisberegneren - herefter sørger vi for resten.

Vil du gerne have arrangeret et møde med det samme, har du også muligheden for at ringe til os direkte på vores supporttelefon.

alarm-pris.dk