Rumføler

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

En rumføler er et nøgleelement i ethvert effektivt alarmsystem. En rumføler tilsluttes dit alarmsystem, og bevægelsessensoren aktiveres i forbindelse med aktiveringen af tyverialarmen.

Når du beregner en pris på en alarmpakke med vores prisberegner, vil pakken, som du har valgt, tilpasse sig det antal rumfølere, som du har brug for til din ejendom. Du behøver blot indtaste det antal m2, som du ønsker dækket af rumfølere - herefter vil prisberegneren tilpasse antallet af rumfølere til din boligs behov.

Forskellige ejendomme har forskellige størrelser og behov, og derfor vil det typisk også være muligt at tilvælge ekstra rumfølere til enhver sikkerhedspakke/alarmsystem.

For råd, vejledning og priser på ekstra rumfølere råder vi dig til at tale med en fagmand til et gratis og uforpligtende møde hjemme hos dig. Vi arrangerer et gratis og uforpligtende møde med en kyndig fagmand fra dit lokalområde i forbindelse med anvendelsen af vores prisberegner. Dette gøres som en gratis bonus for vores brugere.

Vil du have et møde med det samme, kan du også ringe direkte til vores supporttelefon.

Hvordan virker en rumføler

En rumføler er oftest trådløs (altså ikke forbundet til selve alarmsystemet v.h.a. ledninger eller lignende) og anvendes til den indvendige sikring af ejendommen.

En rumføler opfatter oftest bevægelser i rum på op til 40 kvm - hvis man vil have dækket et større rum, bør man overveje at installere flere rumfølere for at sikre hele området effektivt.

Der er helt særlige steder i et rum, hvor rumfølere er mest effektive. Blandt andet er det vigtigt at højden og vinklen er rigtig. Derudover er det vigtigt, at rumføleren ikke sidder et sted, hvor den udsættes for direkte sollys, da sensoren er meget følsom.

For at få mest muligt ud af sine rumfølere, bør man overveje at få dem monteret af en erfaren fagmand.

Kæledyrsfilter til rumføler

Da en rumføler registrerer bevægelser, vil nogle måske være bekymrede for, om deres kæledyr kan komme til at aktivere alarmen, når man ikke er hjemme.

Derfor er der også udviklet særlige rumfølere, der “filtrerer” alt under 30-40 kilo og under 1 meter højt fra. Det betyder altså at din hund eller din kat frit vil kunne bevæge sig rundt i huset, alt efter hvilken type rumføler du vælger.

Der er forskellige rumfølere, der egner sig til forskellige kæledyrsstørrelser og -adfærd - rådfør dig gerne med en fagmand om dette.

Hvor mange rumfølere har jeg brug for

Hvor mange rumfølere, du har brug for, afhænger af din ejendoms størrelse, antallet af rum, der skal sikres, samt disses størrelse og karakter.

Et gennemgangsrum bør eksempelvis i nogle tilfælde sikres med flere rumfølere for at dække alle indgange. Derudover bør man dække visse blinde vinkler med en rumføler, så tyven ikke vil være i stand til at snige sig under eller bag om sensoren.

Det er ikke nødvendigvis alle rum, som man vil vælge at installere rumfølere i. Det er bedst som minimum at sikre de rum, som man kan forestille sig, at tyvene først vil komme ind i. Derudover vil man typisk sikre de rum, hvor de mest omsættelige værdigenstande befinder sig, eksempelvis rum med computere, tv, smykker osv.

For den bedste placering og installation af dine rumfølere er det bedst at søge gode råd hos en fagmand. Det vil for nogle være muligt selv at vurdere den bedste placering, men mange vil føle sig på lidt dybt vand mht. denne opgave.

Hvis du vil have gratis råd og vejledning, samt et tilbud på installationen af rumfølere og andre sikkerhedsforanstaltninger, kan du med fordel benytte dig af vores service.

Vi formidler helt gratis kontakt til en kompetent fagmand til Alarm-pris.dk’s brugere - det eneste du behøver at gøre, er at beregne en vejledende pris med vores beregner. Herefter sørger vi for resten.

alarm-pris.dk