Tilkaldeknap

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

En tilkaldeknap (i forbindelse med et alarmsystem), er en knap, hvormed man kan udløse tyverialarmen med et enkelt tryk og dermed tilkalde hjælp øjeblikkeligt.

Vi anbefaler, at du afholder et møde med en fagmand, hvor du kan få priser på køb og installation af denne og eventuelt andre relevante udvidelser. Under mødet kan du også få gratis rådgivning om den bedste sikkerhedsløsning i netop din situation.

Som en del af vores samlede service til vores brugere arrangerer vi et gratis og uforpligtende møde med en kompetent fagmand for at kunne give den bedste og mest dækkende vejledning.

Mødet, som foregår hjemme hos dig, er fuldstændigt uforpligtende og helt gratis - du forpligter dig på ingen møde til at tage imod tilbuddet, som fagmanden udarbejder til dig.

Anvendelsen af en tilkaldeknap

En tilkaldeknap kan både være en selvstændig enhed og være integreret i fjernbetjeningen eller betjeningspanel, som følger med alarmsystemet.

Som en selvstændig enhed kan tilkaldeknappen eksempelvis hænges i en kæde om halsen eller i nøgleringen.

En tilkaldeknap kan især være velegnet til personer, som finder sikkerhed i at kunne tilkalde hjælp på et øjeblik - eksempelvis enlige og ældre, der er nervøse for at falde eller slå sig, når de er alene hjemme.

En tilkaldeknap er altså ikke kun nyttig i tilfælde af indbrud. Man kan også anvende en tilkaldeknap som en “faldalarm” og hurtigt sikre sig, at nogen kommer og hjælper og eventuelt tilkalder lægehjælp.

Den type hjælp, man tilkalder med en tilkaldeknap, er afhængig af alarmsystemet. Har man et alarmsystem, der er tilkoblet en vagtcentral, vil vagtselskabet komme til hjælp. Hvis systemet ikke er tilkoblet en central, vil alarmsystemet typisk tilkalde hjælp fra personer, som du selv har tilføjet i systemet - eksempelvis via SMS eller telefonopkald.

Har jeg brug for en tilkaldeknap

Det er din hverdag og dine boligforhold, der afgører, om du har brug for en tilkaldeknap.

Ældre personer, som bor alene, kan særlig få gavn af en tilkaldeknap. Skulle man falde og slå sig og ikke være i stand til at komme op igen af egen kraft, kan man undgå en ubehagelig og skræmmende tid, mens man venter på at blive “opdaget”.

En tilkaldeknap kan øge følelsen af sikkerhed - også selvom man aldrig får anledning til at anvende tilkaldeknappen.

Er man nervøs for indbrud om natten eller for at komme til skade uden, at det bliver opdaget med det samme, kan en tilkaldeknap yde en vis sikkerhedsfølelse, som kan være meget gavnlig i dagligdagen.

Hvis du gerne vil undersøge muligheden for at få en tilkaldeknap i forbindelse med købet og installationen af et alarmsystem, kan du søge vejledning og råd hos en kompetent fagmand til et gratis og uforpligtende møde hjemme hos dig.

For at få dit gratis møde, behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i prisberegneren øverst på siden. Vil du have et møde med det samme, kan du alternativt kontakte os direkte på vores supporttelefon og booke dit møde herigennem.

alarm-pris.dk