Trådløs overvågning

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Trådløs overvågning er en praktisk, driftsikker og fleksibel måde at sikre hjemmet og arbejdspladsen i tilfælde af indbrud.

Skulle alarmen blive udløst, vil man ved hjælp af trådløs overvågning hurtigt kunne tjekke videomaterialet og med det samme se, om der er tale om en fejlalarm, eller om der er tale om et reelt indbrud.

Når man “fanger” en indbrudstyv på video, har man lov til at ringe til politiet med det samme, og man kan derved stærkt øge chancen for at indbrudstyven bliver pågrebet.

Trådløs overvågning for private og erhverv

Trådløs overvågning er en løsning, der både er velegnet til erhvervs- og privat brug.

Trådløs overvågning fungerer via et trådløst signal, der kan tilgås hvornår som helst ved hjælp af en smartphone, en tablet eller en computer.

Dette er både nyttigt, når man som privatperson vil have adgang til materialet, mens man er på arbejde eller lignende, og hvis man som virksomhedsejer, og vil have adgang til videomaterialet udenfor arbejdstiden eller i ferien.

De trådløse overvågningskameraer er IP-kameraer, hvilket betyder, at de skaber forbindelse til internettet, hvor videomaterialet kan ses live ved hjælp af et personligt login.

Med den udvidede pakke med trådløs overvågning, som du kan beregne en pris på med prisberegneren, har man desuden muligheden for at optage materialet på en harddisk samt at tilslutte en monitor til systemet. Denne løsning kan være særligt egnet til butikker, hoteller, og lignende steder, hvor offentligheden har almen adgang.

Sådan beregner du en pris på trådløs overvågning med prisberegneren

Brugen af vores online prisberegner er enkel, hurtig og helt uforpligtende.

Når du beregner en vejledende pris på trådløs overvågning, kan du blandt andet tage stilling til følgende:

  • Om du ønsker en pris på trådløs overvågning til erhverv eller privat brug.
  • Om du ønsker en pris på levering og montering af trådløs overvågning, eller om du udelukkende vil have installeringsprisen (ved allerede indkøbt system).
  • Om du ønsker et alarmsystem i forbindelse med din trådløse overvågning.

For en grundig vejledning om brugen af vores prisberegner, kan du klikke her.

Få personlig vejledning hjemme hos dig selv

Når man overvejer at investere i trådløs overvågning til hjemmet eller virksomheden, er det altid mest gavnligt at søge personlig vejledning fra en kompetent fagperson - denne mulighed vil vi derfor gerne tilbyde dig.

Når vores brugere beregner en vejledende pris på trådløs videoovervågning eller en anden sikkerhedsløsning, tilbyder vi som en ekstra service at arrangere et gratis og uforpligtende personligt møde med en lokal sikkerhedsfagmand.

Mødets tidspunkt og sted tilpasses til dine behov - fagmanden vil med andre ord komme hjem til dig eller ud i din virksomhed og rådgive dig ud fra din ejendoms karakter og behov.

Til dit gratis møde vil du få:

  • Personlig, kyndig rådgivning om dine muligheder med trådløs overvågning.
  • Hjælp til at sammensætte den sikkerhedsløsning, som passer perfekt til din situation og ejendom.
  • En endelig pris/et tilbud på sikkerhedsløsningen, I har snakket om.

Du er på ingen måde forpligtet til at tage imod fagmandens tilbud efterfølgende, og du er naturligvis velkommen til at takke nej til mødet, når vi ringer dig op.

alarm-pris.dk