Cookie Consent by Cookie Consent Trådløs videoovervågning | Beregn priser på videoovervågning

Trådløs videoovervågning

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

Er du interesseret i at sikre boligen eller arbejdspladsen med trådløs videoovervågning, er Alarm-pris.dk et godt sted at starte.

På Alarm-pris.dk kan du finde vejledning om dine muligheder og beregne vejledende priser på overvågningssystemer - alle systemerne i videoovervågningspakkerne, som du kan beregne priser på, benytter sig af trådløs videoovervågning, der er driftssikker og svært at sabotere.

Du kan læse mere om Alarm-pris.dk og vores gratis og uforpligtende online og offline service her.

Trådløs videoovervågning til private og erhverv

Med vores prisberegner kan du både beregne priser på pakker med trådløs videoovervågning til privat- og erhvervsbrug.

Du har muligheden for at beregne priser trådløs videoovervågning v.h.a. IP-kameraer.

IP-kameraer, er en type overvågningskameraer, der har forbindelse til internettet. Dette betyder, at du vil kunne få adgang til dit videomateriale på alle tider og steder ved hjælp af en smartphone, en tablet eller en computer.

Du kan med andre ord logge ind og se en liveoptagelse af alt, hvad der foregår i hjemmet eller på arbejdspladsen, når du ikke er der.

Med en udvidelse vil du desuden være i stand til at tilslutte en monitor til din trådløse videoovervågning og optage og gemme optagelserne på en harddisk. Denne løsning er særligt velegnet til erhverv som hotelbranchen, detailbranchen og offentlige institutioner og anlæg.

Du kan se indholdet i videoovervågningspakkerne her.

Sådan beregner du en pris på trådløs videoovervågning

Når du beregner en pris på trådløs videoovervågning, bedes du tage stilling til følgende:

  • Er du interesseret i trådløs videoovervågning til private eller erhverv?
  • Er du interesseret i en vejledende pris på levering og installering af trådløs videoovervågning, eller er du udelukkende interesseret i installeringsprisen?
  • Er du interesseret i en pakke med en tyverialarm og videoovervågning (her har du også muligheden for at tilvælge et abonnement til prisen), eller er du kun interesseret i videoovervågning.

Du kan finde en grundigere vejledning til brugen af prisberegneren her.

Få personlig vejledning fra en fagmand helt gratis

Hvis du overvejer at investere i trådløs videoovervågning til privat brug eller erhverv, kan du få stor gavn af personlig vejledning fra en sikkerhedsfagmand og -specialist.

Når du anvender vores prisberegner, tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde hjemme hos dig.

Når du takker ja til dit gratis møde, arrangerer vi mødet på et tidspunkt og sted, der passer dig - uanset om du er interesseret i trådløs videoovervågning til privat- eller erhvervsbrug.

Til dit møde vil du få gratis, personlig rådgivning (eks. om antal kameraer, placering mv.), hjælp til at finde den bedste sikkerhedsløsning til din situation og en endelig pris/et tilbud på din sikkerhedsløsning.

Du får dit gratis møde om trådløs videoovervågning eller en anden sikkerhedsløsning ved at anvende prisberegneren øverst på siden. Indtast dine kontaktoplysninger, og herefter kontakter vi dig hurtigst muligt og arrangerer dit møde i samarbejde med dig.

Vil du arrangere et møde med det samme, er du velkommen til at ringe til os direkte på 50 37 50 56 (se telefontider her).

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.