Tyverimærkning

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Tyverimærkning gør selvfølgelig ikke dine værdigenstande sværere at stjæle, men mærkningen gør dem dog en del vanskeligere at sælge efter indbruddet.

Tyve vil meget hellere stjæle genstande, der ikke er mærkede, end genstande der er mærkede.

Tyverimærkede genstande er en hel del mere risikable at håndtere for tyvene og meget sværere at afsætte. Derfor vil bare det at annoncere med, at man har tyverimærket sine genstande (eksempelvis ved skiltning eller opsætning af klistermærker), være noget der potentielt kan afholde tyvene fra at bryde ind i netop dit hjem.

Redskaber til tyverimærkning

Man har forskellige muligheder, når man ønsker at tyverimærke sine værdigenstande selv. Alt efter hvilken genstand du ønsker at mærke, kan du vælge forskellige redskaber, som egner sig til materialet, størrelsen og graden af skrøbelighed. De mest almindelige af disse kan du læse om her:

Tyverimærkning med ridseskabelon

Denne metode giver en fin mærkning af værdigenstande. Metoden er særligt egnet til lakerede overflader, metaloverflader og til mindre elektroniske komponenter (eksempelvis digitalkameraer og tablets).

Typisk vil et sæt som dette komme med en ridseskabelon, der sikrer pæn og regelmæssig skrift, og 1-2 ridsepenne med diamantspidser.

Tyverimærkning med gravørapparat

Et gravørapparat anvendes ofte til grovere mærkning, eksempelvis på glas, træ, metal og plastik. Det er et elektrisk apparat og kan derfor være mindre egnet til skrøbelige genstande.

Sættet vil i dette tilfælde også komme med en skabelon og et antal forskellige hoveder, der egner sig til forskellige overflader.

Tyverimærkning med skilte/mærkater

Hvis man ikke ønsker at ridse ind i overfladen på værdigenstanden, kan man overveje at pålime skilte som tyverimærkning. Teksten på skiltene vælger man typisk selv, og limen, der anvendes, sørger for at skiltet “smelter” sammen med overfladen på værdigenstanden. Herefter vil skiltet være umuligt at fjerne uden at beskadige genstanden.

ID-skilte er særligt egnede til computere og IT-udstyr, eksempelvis i større eller mindre virksomheder.

Tyverimærkning med brændemærkestempel

Man kan også vælge at brændemærke genstande med et særligt stempel, som man selv vælger teksten til. Denne form for tyverimærkning er oplagt til genstande af træ, men kan også anvendes til plastikgenstande.

Brændemærkeapparatet kan typisk tilsluttes en almindelig stikkontakt og er enkelt at anvende.

Professionel tyverimærkning

Har man med meget fine, dyre og smukke genstande at gøre, kan det være en god idé at overveje at få en professionel til at mærke værdigenstandene. Dette kunne eksempelvis være tilfældet, når man gerne vil tyverimærke designermøbler, arvestykker eller lignende.

Man kan typisk kontakte en gravør og spørge om mulighederne for at få mærket sine genstande hos denne. En gravør har øje på mærkningens udseende, såvel som på den praktiske anvendelse, og dette kan sikre dig imod, at dine genstande taber værdi ved mærkningen.

Beregn priser på indbrudssikring med alarmsystemer, videoovervågning mv.

Vil du gerne sikre dit hjem yderligere og afskrække tyvene endnu mere? Her på siden har du muligheden for at beregne vejledende priser på forskellige kombinationer af tyverialarmer, alarmsystemer og videoovervågning.

Når du har beregnet en pris, vil vi som en yderligere service til dig som bruger tilbyde dig at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en fagmand, der kan give dig god vejledning om dine muligheder med teknisk sikkerhed og et tilbud på en komplet sikkerhedspakke sammensat ud fra dine behov og ønsker.

Dette møde koster dig ikke noget og du forpligter dig på ingen måde til at benytte dig af fagmandens tilbud.

For at få dit gratis møde, behøver du blot at beregne en pris med vores prisberegner øverst på siden.

Vil du gerne “springe køen over” og arrangere et møde med det samme, har du muligheden for at ringe til vores telefonsupport direkte. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

alarm-pris.dk