Vandsensor tilsluttet alarmsystemet

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Med en vandsensor kan man opdage en vandskade, før den gør alt for stor skade på boligen og inventaret.

Man kan installere en vandsensor som en udvidelse til sit alarmsystem - herefter vil dit alarmsystem advare dig om vandskader på samme måde, som når du bliver advaret om indbrudstyve.

Hvordan virker en vandsensor

En vandsensor er typisk trådløs. Den vil være aktiv 24 timer i døgnet, også selvom det øvrige alarmsystem ikke er slået til.

Forskellige sensorer virker på forskellige måder. Typisk vil man montere selve sensoren på en væg tæt på gulvet, så sensoren kan opfange enhver oversvømmelse, der måtte ske.

Det er en god idé at montere vandsensorer alle de steder, hvor der er øget risiko for lækage, oversvømmelse og vandskade, eksempelvis ved vaskemaskinen, i kælderen og ved afløb. Man kan også placere en vandsensor på steder, hvor man er nervøs for, om ejendele og værdigenstande kan tage skade af oversvømmelser - eksempelvis i rum med dyre tæpper og designermøbler.

Hvis vandalarmen udløses, vil man få besked om skaden på samme måde, som når man får besked om et indbrud. Hvis man har en tyverialarm, der anvender GSM (mobiltelefonnettet), vil man typisk bliver advaret direkte på telefonen.

Har jeg brug for en vandsensor til min tyverialarm

Det er selvfølgelig ikke alle, der føler, at de har brug for en vandsensor tilsluttet tyverialarmen. Derfor er vandsensoren også typisk et tilkøb til den overordnede sikkerhedspakke.

De, der dog særligt kan få gavn af en vandsensor, kan blandt andet være:

  • Boligejere, hvis boliger “ligger lavt i landskabet”, og derfor har øget risiko for vejrbetingede oversvømmelser.
  • Boligejere med dyrt og følsomt inventar.
  • Boligejere med et mangelfuldt/problematisk afløbs- og kloaksystem.
  • Boligejere som har tilbagevendende oversvømmelsesproblemer.

Vil du vide mere om vandsensorer? Du har her på siden muligheden for at få kontakt til en kompetent fagmand, som kan komme hjem til dig og vejlede dig om den bedste sikkerhedsløsning til netop din situation.

Mødet med fagmanden er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende - du forpligter dig på ingen måde til at tage imod fagmandens tilbud efterfølgende.

For at få dit gratis møde, behøver du blot at anvende prisberegneren øverst på siden - vælg den sikkerhedspakke, som bedst passer til dit behov, og indtast dine kontaktoplysninger. Herefter vil vi snarest muligt kontakte dig og tilbyde dig dit gratis møde.

alarm-pris.dk