Basis videoovervågning til erhverv

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

I prisberegneren øverst på siden har du muligheden for at beregne en vejledende pris på en basis-videoovervågningspakke til erhvervsbrug.

Med denne slags løsning vil du kunne installere videokameraer i din erhvervsejendom og til enhver tid få adgang til videomaterialet via din smartphone, din computer eller din tablet.

Prisberegneren tager udgangspunkt i HD-kameraer, hvilket betyder, at billedkvaliteten er høj. Derudover kan de både anvendes udendørs og indendørs.

En basis overvågningspakke til virksomheder indeholder typisk:

  • Overvågningssystem
  • Trådløst IP-kamera (antal efter behov)

Valgmuligheder i prisberegneren

Du har følgende muligheder for at tilpasse beregningen til dine særlige behov og din situation:

Levering og/eller installering:
I prisberegneren har du muligheden for at vælge om du vil have leveret og installeret et overvågningssystem eller udelukkende have en vejledende pris på installeringen alene.

Valgmuligheden ‘kun installering’ er særligt relevant, hvis du allerede har indkøbt et overvågningsystem. Du behøver i dette tilfælde bare anføre 1 enhed pr. enhed/kamera, du gerne vil have installeret.

Ejendommens størrelse:
Du kan tilpasse overvågningspakken til dine behov ved at anføre det antal m2, som du gerne vil have, at kameraerne skal dække.

Du behøver altså ikke anføre ejendommens samlede mål, men derimod målet på det samlede areal, som det vil være relevant at dække - eksempelvis det samlede antal m2 for entré, kontorer, lager, butikslokale eller lignende.

Hvem egner en basis-overvågningspakke sig særligt til?

Basisløsningen egner sig især til virksomheder, som har et basalt behov for indbrudssikring via videoovervågning.

Har du et alarmsystem og en basis-videopakke, vil du hurtigt kunne be- eller afkræfte et indbrud, hvis alarmen udløses, og herefter tilkalde politiet med det samme.

Med en basispakke vil du til enhver tid være i stand til at få adgang til en livestreaming af videomaterialet ved hjælp af en computer, en tablet eller en smartphone.

En basispakke tilbyder en enkel og meget anvendelig løsning for virksomheder af enhver størrelse og karakter.

Indhent et godt tilbud fra en fagmand

Når du har beregnet en pris med vores online prisberegner, vil en af vores servicemedarbejdere nemlig ringe dig op og tilbyde dig et gratis møde med en lokal sikkerhedsfagmand, som en ekstra service til dig.

Til mødet vil du få gratis personlig vejledning, hjælp til at sammensætte din perfekte sikkerhedspakke og et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på opgaven.

NB! Dit møde er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende - du er på ingen måde forpligtet til at tage imod fagmandens tilbud efterfølgende.

alarm-pris.dk