Basis videoovervågning til privat bolig

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Med prisberegneren øverst på side kan du beregne en vejledende pris på en basis-videopakke til videoovervågning af private boliger og ejendomme.

Videokameraet, som prisberegneren tager udgangspunkt i, er et HD-kamera (høj billedkvalitet) og kan bruges både inde og ude. Hvert kamera dækker ca. 40 m2.

Med denne løsning kan du “livestreame” det, som kameraet opfanger ved hjælp af en smartphone eller på internettet.

En basis-overvågningspakken indeholder typisk:

  • Overvågningssystem
  • Trådløst IP-kamera (antal efter behov)

Valgmuligheder i prisberegneren

Du har følgende muligheder for at beregningen til dine behov i forbindelse med din prisberegning:

Levering og/eller installering:
Du har muligheden for at beregne prisen på både levering og installering eller på installering alene.

Hvis du allerede har investeret i et overvågningssystem, kan du altså beregne en pris på installeringen af dette ved at anføre valgmuligheden ‘kun installering’. Her kan du anføre 1 enhed for hvert videokamera, du gerne vil have installeret.

Tilpasning til din boligs størrelse:
Du har muligheden for at tilpasse din videopakke til din boligs størrelse ved at anføre det antal m2, som du ønsker at få dækket af videokameraer.

Du behøver altså ikke indtaste din boligs samlede antal m2, men derimod kun de m2, som du ønsker at få dækket - eventuelt entré, stue og andre rum, som man kan regne med, at tyvene vil komme ind i eller igennem.

Hvem egner basis-overvågningspakken sig særligt til?

En basis-overvågningspakken til private egner sig særligt til personer med et basalt behov for videoovervågning.

Basispakker kan eksempelvis være særligt nyttigt for personer, som har et alarmsystem og ønsker muligheden for at anvende et overvågningssystem som et yderligere sikkerhedsredskab i hverdagen.

Hvis alarmen skulle blive udløst, vil du være i stand til at logge ind og få adgang til videomaterialet hurtigt og dermed be- eller afkræfte at der er grund til at tilkalde politiet.

Basispakker tilbyder desuden en uafhængig og let anvendelig løsning for personer, som har brug for dette.

Indhent et godt tilbud fra en fagmand

Når du beregner en pris med vores online prisberegner, vil du efterfølgende blive kontaktet af en af vores servicemedarbejdere, som vil tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde med en lokal sikkerhedsfagmand.

Til dette møde vil du få personlig vejledning hjemme hos dig selv, og når I har diskuteret dine behov, vil fagmanden udarbejde et konkurrencedygtigt tilbud på din sikkerhedsløsning.

Dit møde et fuldstændigt gratis og helt uforpligtende - du forpligter dig på ingen måde til at tage imod fagmandens tilbud efterfølgende.

alarm-pris.dk