Videoovervågning til erhverv - udvidet løsning

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

I prisberegneren øverst på siden, har du muligheden for at beregne en vejledende pris på en udvidede videoovervågningspakke til erhvervsbrug.

Løsningen byder på muligheden for både at få adgang til en livestreaming af videomaterialet på din smartphone, din computer, din tablet og en monitor, der kan tilsluttes systemet via et kabel.

Kameraerne, som prisberegneren tager udgangspunkt i, er HD-kameraer, der leverer billeder af høj kvalitet, og tilsluttes systemet trådløst. Kameraerne kan både anvendes til udendørs og indendørs brug.

En udvideT overvågningspakke til virksomheder indeholder typisk:

  • Overvågningssystem
  • Trådløst IP-kamera (antal efter behov)
  • Hardiskoptager - 1000 GB

Valgmuligheder i prisberegneren

Du har følgende muligheder for at tilpasse beregningen til dine behov i prisberegneren:

Levering og/eller installering:
Du kan både beregne en pris på leveringen og installeringen af overvågningssystemet og på installeringen alene.

Hvis du har indkøbt et overvågningssystem selv og ønsker at beregne prisen på installeringen alene, skal du anføre ‘kun installering’ i prisberegneren. Herefter anfører du 1 enhed pr. kamera, du gerne vil have monteret og installeret.

Ejendommens størrelse:
Du kan tilpasse overvågningspakken til din ejendoms størrelse ved at indtaste det antal m2, som du ønsker at dække med overvågningskameraer.

Du behøver ikke anføre ejendommens samlede areal, men derimod kun de m2 som er relevante at dække i din situation. Disse arealer kunne eksempelvis være entré, kontorer, butikslokaler og andre lokaler, der indeholder værdifulde genstande.

Hvem egner en udvidet overvågningspakke sig særligt til?

En udvidet videopakke egner sig særligt til virksomheder, som ser en fordel i både at kunne se videomaterialet live på en computer, tablet, smartphone eller monitor og i at kunne gemme videomaterialet til eftertiden.

Harddiskoptagere gør det eks. muligt at hjælpe politiet med deres opklaringsarbejde, at dokumentere indbruddet/tyveriet overfor forsikringsselskabet eller til andre formål og at gennemse dagens videomateriale på et tidspunkt, der passer dig.

Har man en erhvervsejendom, eksempelvis en butik, et hotel eller lignende, hvor mange forskellige personer har almindelig adgang til ejendommen, er det en klar fordel at kunne optage og gemme videomaterialet.

Indhent et godt tilbud fra en fagmand

Når du har beregnet en pris med vores prisberegner, vil en af vores servicemedarbejdere ringe dig op og tilbyde dig et gratis møde med en lokalt sikkerhedsfagmand.

Fagmanden vil under mødet vejlede dig om dine muligheder med videoovervågning, hjælpe dig med at sammensætte en pakke, der passer perfekt til dine behov, og give dig et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på dit sikkerhedssystem.

NB! Dit møde med fagmanden er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende - du forpligter dig på ingen måde til at tage imod det tilbud, som fagmanden giver dig.

alarm-pris.dk