Videoovervågning til privat bolig - udvidet løsning

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

I prisberegneren kan du beregne en vejledende pris på en udvidet videopakke til private boliger.

Kameraerne, som prisberegneren tager udgangspunkt i, er HD-kameraer, hvilket betyder at billedkvaliteten er høj, og de tilsluttes det overordnede system via et trådløst signal. Kameraerne kan både anvendes udendørs og indendørs.

En udvidede løsning gør det muligt for dig både at livestreame optagelsen på din telefon, på din computer eller din tablet og optage og gemme videomaterialet v.h.a. en harddiskoptager.

En udvidede overvågningspakke indeholder typisk:

  • Overvågningssystem
  • Trådløst IP-kamera (antal efter behov)
  • Harddiskoptager - 1000 GB

Valgmuligheder i prisberegneren

Du har følgende muligheder for at tilpasse beregningen til dine særlige behov:

Levering og/eller installering:
Du kan vælge, om prisen, du beregner, er for levering og installering eller for levering alene.

Hvis du allerede har indkøbt et overvågningssystem, kan du altså beregne en vejledende pris på installeringen af dette. Vælg ‘kun installering’ og anfør 1 enhed pr. IP-kamera, som du gerne vil have installeret.

Ejendommens størrelse:
Du kan tilpasse prisberegningen ved at anføre, hvor mange m2 du ønsker at dække med videoovervågning.

Du behøver altså ikke at anføre boligens samlede antal m2, men kan derimod nøjes med det samlede antal m2 på de rum/det areal, som vil være relevant for dig at dække. Eksempelvis kan du vælge at få dækket entre, stue, kontor og andre rum, hvor tyvene muligvis vil komme.

Hvem egner overvågning sig særligt til?

En udvidet videopakke til private egner sig særligt til personer, som ønsker en grundig og dækkende overvågningsløsning af hjemmet, når familien er væk.

Ud over at kunne be- eller afkræfte et indbrud via live-billederne på din computer eller telefon, vil du være i stand til at kunne dokumentere indbruddet og gøre det efterfølgende forløb lettere.

At optage billederne på en harddiskoptager, har den fordel, at opklaringsarbejdet gøres betydeligt nemmere, efter indbruddet er sket. Politiet vil have klare billeder af gerningsmændene, som vil gøre det lettere at identificere dem efterfølgende, og som vil kunne anvendes, når de skal retsforfølges.

Indhent et godt tilbud fra en fagmand

Efter din prisberegning vil en af vores servicemedarbejdere ringe dig op og tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde med en lokal sikkerhedsfagmand.

Til mødet vil fagmanden vejlede dig om dine muligheder med videoovervågning, hjælpe dig med at sammensætte en pakke, der passer perfekt til dine behov, og give dig et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på dit sikkerhedssystem.

NB! Dit møde med fagmanden er altid gratis og fuldstændigt uforpligtende - du forpligter dig på ingen måde til at tage imod det tilbud, som fagmanden giver dig.

alarm-pris.dk