Alarm til huset - beregn priser her

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Overvejer du at anskaffe dig en alarm til huset? På Alarm-pris.dk kan du få overblik over dine muligheder for at sikre dig og din familie, dine ejendele og dit hus med en tyverialarm og/eller videoovervågning.

Det tager ganske få øjeblikke at beregne en vejledende pris på en alarm til huset. For at gøre prisberegningen så enkel og hurtig som muligt har vi sammensat nogle sikkerhedspakker, som dækker de mest almindelige behov, som vores brugere har.

Du kan læse om alarmer til private hjem her

NB! Brugen af prisberegneren er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende.

Alarmer til huset med og uden abonnement

Når du beregner en vejledende pris på en alarm til huset med vores online prisberegner, har du både muligheden for at beregne en pris på en hus-alarm med abonnement og en hus-alarm uden abonnement.

Hvis du vælger at beregne prisen på en alarm til huset med et abonnement, beregner du altså en pris på en husalarm, der er tilsluttet en vagtcentral - prisen vil her også inkludere det månedlige abonnementsgebyr (ca.-pris) .

Er du derimod interesseret i en uafhængig (stand alone) alarm til huset, kan du vælge ‘uden abonnement’ i prisberegneren. Alarmerne i prisberegneren er GSM-alarmer - dette betyder, at i stedet for at give besked til et vagtcentral om, at alarmen er gået, vil du selv få direkte besked om dette pr. SMS eller ved et automatisk telefonopkald.

Få gratis vejledning om din nye alarm til huset hjemme hos dig selv

Hvis du gerne vil vide mere om mulighederne med en alarm til huset, kan du med fordel benytte dig af vores gratis formidlings- og vejledningsservice.

Når du beregner en pris på en hus-alarm med vores online prisberegner og indtaster dine kontaktoplysninger i beregneren, kontakter vi dig hurtigst muligt herefter for at tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde hjemme hos dig selv med en sikkerhedsfagmand fra dit lokalområde.

Vi samarbejder med sikkerhedsfagmænd og alarmmontører over hele landet.

Til dit gratis møde vil du få kyndig vejledning, hjælp til at sammensætte den perfekte alarmpakke til dit hus og en endelig pris/et tilbud på din sikkerhedsløsning.

Du er på ingen måde forpligtet til at tage imod tilbuddet efterfølgende, og du betaler ingenting for dit møde.

Du er naturligvis velkommen til at takke nej til dit gratis møde, når vores kundeservicemedarbejder ringer dig op efter din prisberegning.

Læs mere om os og vores samlede gratis service til vores brugere her.

alarm-pris.dk