Cookie Consent by Cookie Consent Fotosensor til alarmsystem | Beregn prisen på en tyverialarm nu

Fotosensor

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

En fotosensor, også kaldet en fotodetektor, er et af de ekstra elementer, man kan udvide sit alarmsystem med. En fotosensor fungerer sådan, at når alarmen aktiveres, tages der et billede af rummet/rummene, og ved hjælp af dette kan enten vagtselskabet eller du selv vurdere, hvad der har udløst alarmen.

En fotosensor findes typisk ikke i det basale alarmsystem, men kan installeres og tilkobles systemet, sådan at “fotofælden” udløses automatisk, når alarmen går.

Hvordan virker en fotosensor

En fotosensor virker sådan, at når en tyv bryder ind, og alarmen går, tages der et billede, som enten sendes til din telefon eller til vagtcentralen (hvis dit system er tilknyttet et sådant).

Billedet sendes via GSM (Global System for Mobile Operation) - altså bruges mobiltelefonnettet til rapporteringen.

Ud over at en fotosensor kan bruges til at vurdere, om der er en reel trussel mod dit hjem, eller om der er tale om en fejlalarm, kan en fotosensor også bruges under opklaringsarbejdet.

Med et billede af tyven vil det være meget lettere for politiet at opklare forbrydelsen efterfølgende, hvis nogen skulle bryde ind i din ejendom.

Hvor mange fotosensorer skal jeg have

Hvor mange fotosensorer du vil have brug for, vil afhænge af din ejendom og dennes størrelse.

Når man installerer en fotosensor, bør man huske, at den kun tager et billede af det, som den peger på.

Hvis sensoren er rettet mod fordøren, og tyven bryder ind af bagdøren, vil anvendeligheden af fotosensoren jo være begrænset.

Mangler du råd og vejledning om fotosensorer og alarmsystemer, kan du med fordel gribe muligheden for at få et gratis og uforpligtende møde med en fagmand, der kan vejlede dig om dine muligheder samt give en endelig pris/et tilbud på din sikkerhedsløsning.

For at få dit gratis møde, behøver du blot gøre brug af vores online prisberegner - herefter kontakter vi dig med tilbuddet om et møde.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.