GSM-alarm med kamera

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

En GSM-alarm med kamera er en særligt praktisk og effektiv måde at sikre hjemmet og familien eller virksomheden.

Overvejer du at investere i en GSM-alarm med kamera, er Alarm-pris.dk et godt sted at starte. Med vores online prisberegner kan du beregne prisen på det perfekte sikkerhedssystem.

Alarmtypen, som prisberegneren tager udgangspunkt i, er en GSM-alarm, som man kan tilslutte et kamera til.

Læs mere om GSM-alarmer her.

Sådan beregner du en pris på din GSM-alarm med kamera

Med vores online prisberegner kan du nemt og hurtigt beregne en eller flere vejledende priser på GSM-alarmer, der kan tilpasses dine særlige behov.

Du kan se indholdet i alle alarmpakkerne her.

Sådan tilpasses din prisberegning:

  1. Når du vil beregne en vejledende pris på en GSM-alarm med kamera, skal du starte med at vælge, om det er en GSM-alarm til privat brug eller til erhvervsbrug.
  2. Herefter vælger du, om du vil beregne prisen på levering og installering, eller om du alene er interesseret i installeringsprisen (ved en allerede indkøbt GSM-alarm med kamera).
  3. Så vælger du om du er interesseret i en GSM-alarm med abonnement eller en GSM-alarm uden abonnement (en GSM-alarm med kamera, som er tilsluttet en vagtcentral, er en alarm med abonnement).
  4. Herefter vælger du den type alarmpakke, du gerne vil have, og indtaster det antal m2 (eller antal enheder du gerne vil have installeret, hvis du beregner en installeringspris), du gerne vil have dækket af kameraer og rumfølere.
  5. Slut af med at trykke ‘beregn pris’.

Du modtager din vejledende pris på en GSM-alarm med kamera pr. mail, så husk at indtaste din rigtige mail-adresse.

Få personlig vejledning om GSM-alarmer og videoovervågning helt gratis

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at sikre familien, hjemmet eller arbejdspladsen med en GSM-alarm med kamera?

Når du beregner en pris på en alarmpakke med vores online prisberegner, vil vi - som en yderligere service til vores brugere - ringe dig op og tilbyde dig at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en alarmmontør og -specialist fra dit lokalområde.

Til dit møde, som finder sted hjemme hos dig eller på din arbejdsplads, vil du få gratis, personlig vejledning, hjælp til at sammensætte din ideelle sikkerhedspakke og en endelig pris/et tilbud på din GSM-alarm med kamera.

Mødet er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende - du forpligter dig på ingen måde til at tage imod tilbuddet efterfølgende.

Beregn en pris (eller kontakt os direkte her), og så arrangerer vi dit gratis møde i samarbejde med dig.

alarm-pris.dk