Beregn en pris på en hjemmealarm

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Hvis du overvejer at sikre familien og huset med en hjemmealarm, er Alarm-pris.dk et godt sted at starte.

På Alarm-pris.dk kan du beregne vejledende priser på hjemmealarmer og få overblik over dine muligheder for at sikre dit hjem effektivt.

Beregn en vejledende pris på den af vores hjemmealarm, som passer dig bedst - det tager kun ganske få øjeblikke og er nemt udført.

For at gøre din prisberegning så hurtig og enkel som muligt har vi sammensat sikkerhedspakker - pakker med et alarmsystem, videoovervågning eller begge dele - der dækker de overordnede behov, som størstedelen af vores brugere har.

Se mulighederne ifm. hjemmealarmer her.

Hjemmealarm med eller uden abonnement

For at gøre det muligt for vores brugere at tilpasse deres prisberegning så meget som muligt, har vi gjort det muligt både at beregne en pris på en hjemmealarm med abonnement og en hjemmealarm uden abonnement.

En hjemmealarm med abonnement, er en tyverialarm, der er tilsluttet en vagtcentral, som får besked, hvis alarmen udløses. Når man er tilknyttet en vagtcentral, betaler man et månedligt abonnementsgebyr, og når du beregner en pris på en hjemmealarm med abonnement, vil (ca.) prisen på det månedlige abonnementsgebyr også være inkluderet i din vejledende pris.

En hjemmealarm uden abonnement er en uafhængig tyverialarm. De hjemmealarmer, som er inkluderet i sikkerhedspakkerne i prisberegneren er GSM-alarmer. I stedet for at give besked til en vagtcentral, vil du selv få besked direkte på din telefon pr. SMS eller via en automatisk telefonopringning, så snart alarmen udløses.

Få gratis vejledning om din hjemmealarm hos dig selv

Vil du gerne vide mere om mulighederne med en ny hjemmealarm, eller vil du have en endelig pris/et tilbud på en alarm til hjemmet? Det vil vi gerne hjælpe dig med - selvfølgelig helt gratis!

Når du beregner en vejledende pris på en hjemmealarm med vores online prisberegner øverst på siden, tilbyder vi i samme forbindelse at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en alarm-fagmand fra dit lokalområde.

Vi samarbejder med sikkerhedsfagmænd over hele landet.

Dit møde vil finde sted hjemme hos dig og på et tidspunkt, som du bestemmer. Til mødet vil du få:

  • Vejledning om dine muligheder med en hjemmealarm.
  • Hjælp til at sammensætte en alarmpakke, der passer perfekt til dig og dit hjem.
  • Et uforpligtende tilbud/en endelig pris på din alarmløsning.

Du vil få tilbuddet om dit gratis og uforpligtende møde, når en af vores kundeservicemedarbejdere ringer dig op snarest muligt efter din prisberegning.

Dit møde er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende. Du er naturligvis velkommen til at takke nej til mødet, når vores kundeservicemedarbejder ringer dig op.

alarm-pris.dk