Husalarm - priser på alarmer til private

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Overvejer du at anskaffe en husalarm for at sikre dig og din familie? På Alarm-pris.dk kan du nemt og hurtigt beregne vejledende priser på husalarmer og med det samme få overblik over prisniveauerne.

Når du beregner en vejledende pris på en husalarm, kan du på samme tid benytte dig af muligheden for at få et gratis og uforpligtende møde med en lokal sikkerhedsfagmand, som kan vejlede dig om dine muligheder med en husalarm og med anden indbrudssikring.

Sådan finder du prisen på en husalarm uden abonnement

Mange af vores brugere har behovet for at tilpasse deres nye husalarm til deres særlige behov. Derfor kan du blandt andet både beregne priser på en husalarm med abonnement og en husalarm uden abonnement her på siden.

En husalarm uden abonnement er en husalarm, der ikke er tilknyttet en vagtcentral, og hvor man derfor ikke betaler et månedligt abonnementsgebyr for denne kontrolfunktion.

De husalarmer, der indgår i vores alarmpakker er GSM-alarmer - i stedet for at give en meddelelse til et vagtselskab om, at alarmen er gået, får du selv direkte besked om dette pr. sms eller ved en automatisk telefonopringning.

For at beregne en vejledende pris på en husalarm uden abonnement, behøver du blot at vælge valgmuligheden ‘uden abonnement’ i prisberegneren.

Find en grundig vejledning til brugen af vores prisberegner her.

Få et gratis vejledende møde om din nye husalarm

Når du beregner en vejledende pris på en husalarm med vores prisberegner og indtaster dine kontaktoplysninger, vil vi efterfølgende snarest muligt kontakte dig og tilbyde dig dit gratis møde med en lokal sikkerhedsfagmand.

Vi tilbyder dette som en ekstra gratis service til vores brugere for at sikre os, at du får den bedst mulige vejledning. Du er naturligvis velkommen til at takke nej til dette tilbud, når vores kundeservicemedarbejder ringer dig op.

Til dit gratis møde, som finder sted hjemme hos dig, vil du få gratis vejledning om dine muligheder med en husalarm og en endelig pris på din sikkerhedsløsning.

For at få dit gratis møde behøver du blot indtaste dine kontaktoplysninger i prisberegneren - herefter sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt.

Du har også muligheden for at kontakte os direkte på 50 37 50 56 og booke et møde om en ny husalarm med det samme.

Du kan finde øvrige kontaktoplysninger og telefontider her.

alarm-pris.dk