Alarm med kamera

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Overvejer du at sikre din familie og dit hjem med en alarm med kamera? På Alarm-pris.dk kan du finde vejledning om- og beregne priser på alarm- og kamerapakker.

En sikkerhedsløsning med både en alarm og en eller flere kameraer kan være en både meget sikker og meget praktisk løsning for mange familier, enkeltpersoner og firmaer.

Når man har installeret en alarm med kamera, er man hurtigt i stand til at be- eller afkræfte et indbrud, hvis alarmen udløses. Hvis der er tale om et reelt indbrud, og man kan bekræfte dette ved selvsyn via en live optagelse fra overvågningskameraet, kan man tilkalde politiet med det samme og potentielt forhindre, at noget overhovedet bliver stjålet.

Selv hvis politiet ikke når at fange tyvene, vil videomaterialet være til stor hjælp - både når det kommer til opklaringsarbejdet, og når forsikringen skal udbetales.

Beregn en vejledende pris på en GSM-alarm med kamera

Med vores online prisberegner kan du nemt og hurtigt beregne vejledende priser på forskellige sikkerhedspakker.

Alarmerne i vores sikkerhedspakker er GSM-alarmer, og kameraerne er IP-kameraer, der optager billeder af HD-kvalitet. Denne alarm og kamera-løsning udgør en fleksibel og sikker løsning for både firmaer og privatpersoner. Du vil på alle tider af døgnet kunne bruge din smartphone, din tablet eller din computer til at fjernstyre alarmen og få adgang til videomaterialet.

Når du beregner en vejledende pris, vælger du ganske enkelt den løsning, der passer dig bedst. Her er valgmulighederne for alarm med kamera i prisberegneren:

  • Alarm med kamera til privat eller erhverv?
  • Alarm med kamera inkl. eller ekskl. abonnement (opkobling til vagtcentral)?
  • Antal m2, som du ønsker dækket af rumfølere og kameraer?
  • Vil du have en basis- eller en udvidet pakke med alarm og kamera?

Du kan se indholdet i alarm- og kamerapakkerne og læse mere om de forskellige sikkerhedsløsninger her.

Få vejledning om din alarm- og kamerapakke fra en fagmand

Ser du - som så mange andre - en fordel i personlig vejledning, når det kommer til at investere i en alarm med kamera?

På Alarm-pris.dk kan du hurtigt, nemt og helt gratis få et møde med en alarmmontør og -specialist hjemme hos dig.

Når du udfører en prisberegning på en alarm- og/eller videopakke, vil en af vores kundeservicemedarbejdere hurtigst muligt ringe dig op, vejlede dig og tilbyde dig et gratis møde med en alarmmontør, som kan komme hjem til et gratis møde i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Til mødet vil du få gratis vejledning, hjælp til at sammensætte din ideelle sikkerhedspakke og et tilbud/en endelig pris på en alarm med kamera.

For at få dit gratis møde, behøver du kun at beregne en pris - vi sørger for at kontakte dig hurtigst muligt herefter.

Alternativt, hvis du gerne vil have arrangeret et møde med det samme, kan du ringe til os direkte på 50 37 50 56. Se telefontider her.

alarm-pris.dk