Privatalarm - alarmer til private boliger

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Er du interesseret i muligheden er for at sikre din familie og din bolig med en privatalarm?

På Alarm-pris.dk kan du finde svar på dine spørgsmål og få god online og offline vejledning om en ny privatalarm.

En privatalarm er en alarmtype, der særligt egner sig private hjem og ejendomme. Alarmerne i vores prisberegner er alle trådløse GSM-alarmer, der er særligt fleksible, brugervenlige og driftssikre - altså en perfekt sikkerhedsløsning til privatpersoner og private boliger.

Beregn en pris på din privatalarm

Med vores online prisberegner kan du beregne en vejledende pris på den privatalarm-løsning, som passer bedst til dine ønsker og behov.

For at gøre prisberegningen så hurtig og enkel som muligt, har vi sammensat alarmpakker, som er dækkende for de mest almindelige behov, som størsteparten af vores brugere har.

Du kan se alle alarmpakkerne i prisberegneren her.

Du kan blandt andet både beregne prisen på en privatalarm med abonnement, en privatalarm uden abonnement, installeringen af en allerede indkøbt privatalarm mv.

Derudover kan du også vælge at beregne en vejledende pris på en privatalarm med videoovervågning til privatpersoner, som ønsker viden og vejledning om en komplet og særligt dækkende sikkerhedsløsning.

Få personlig vejledning om din nye privatalarm

Kan du - som så mange andre - se fordelen i at få personlig vejledning fra en sikkerhedsfagmand hjemme hos dig selv? Det kan du få helt gratis og uforpligtende, når du benytter dig af Alarm-pris.dk’s samlede gratis service til brugerne:

Når du beregner en vejledende pris på en privatalarm med vores online prisberegner, tilbyder vi i samme forbindelse at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en fagmand hjemme hos dig.

Til dit gratis møde vil du få kyndig vejledning, hjælp til at sammensætte din ideelle sikkerhedspakke med en privatalarm og en endelig pris/et tilbud på privatalarmen.

For at få dit gratis møde behøver du bare beregne en vejledende pris med vores online prisberegner øverst på siden - herefter kontakter vi dig hurtigst muligt angående dit gratis møde.

Vil du gerne arrangere dit møde med alarmmontøren med det samme, så kan du også ringe til 50 37 50 56 og tale med en af vores kundeservicemedarbejdere. Se vores telefontider her.

alarm-pris.dk