Trådløs alarm

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Overvejer du en trådløs alarm til sikringen af din ejendom? På Alarm-pris.dk kan du finde vejledning om trådløse alarmer og beregne en vejledende pris på det trådløse alarmsystem, der passer bedst til dine og din ejendoms behov.

En trådløs alarm er en alarm, der skaber kontakt mellem alarmsystemets enkeltelementer og brugeren af alarmen ved hjælp af et trådløst signal. Enheder som rumfølere, dørkontakter mv. er batteridrevne og kræver ingen ledninger eller strømtilførsel.

Hvis et vindue eller en dør bliver brudt op, eller hvis en rumføler registrerer bevægelser, mens alarmen er slået til, vil enhederne kommunikere trådløst direkte med centralenheden. Herefter vil centralenheden aktivere sirenen og give besked om indbruddet til dig eller din vagtcentral.

En trådløs GSM-alarm kommunikerer via mobilnettet og yder en driftsikker og fleksibel løsning for både privatpersoner og virksomheder. Trådløse alarmer er svære at sabotere, da man ikke kan klippe telefonkabler eller afbryde strømmen til enkelte enheder. Mobilnettet er desuden meget mere stabilt end eksempelvis internettet, hvor forbindelser ofte afbrydes i kortere eller længere perioder.

Beregn en pris på en trådløs alarm

Er du interesseret i at få overblik over prisen på en trådløs alarm, kan du med fordel anvende vores prisberegner øverst på siden.

Samtlige alarmer i alarmpakkerne er trådløse.

Du kan beregne prisen på en trådløs alarm med følgende muligheder for at tilpasse pakken til dine behov og ønsker:

  • Du kan vælge mellem en trådløs alarm til erhverv eller privat brug.
  • Du kan vælge mellem en trådløs alarm uden abonnement eller en med abonnement.
  • Du kan tilpasse din alarm til din boligs/ejendoms størrelse ved at tilføje det antal m2, du ønsker at få dækket af rumfølere.

Som noget særligt på Alarm-pris.dk kan du desuden beregne prisen på installeringen af en allerede indkøbt trådløs alarm. Hvis du allerede har købt en trådløs alarm kan du altså få overblik over prisniveauet på en professionel og sikker installering af dette ved en alarmmontør.

NB! Det er fuldstændigt gratis og uforpligtende at beregne vejledende priser med vores online prisberegner.

Få grundig og personlig vejledning om en ny trådløs alarm

Har du brug for vejledning om mulighederne for at sikre hjemmet eller arbejdspladsen med en trådløs alarm?

Som en yderligere gratis service til vores brugere, tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal sikkerhedsfagmand/alarmmontør hjemme hos dig.

Når du beregner en pris og indtaster dine kontaktoplysninger, vil en af vores kundeservicemedarbejdere hurtigst muligt kontakte dig for at tilbyde dig dit gratis møde - du er naturlig velkommen til at takke nej til dette tilbud.

Dit møde

Dit møde med fagmanden finder sted hjemme hos dig eller på din arbejdsplads (hvis der er tale om en trådløs alarm til erhvervsbrug), og du bestemmer selv tidspunktet. Til dit møde vil du få gratis og personligt relevant vejledning, hjælp til at sammensætte den perfekte alarmpakke ud fra dine behov og et tilbud/en endelig pris på din sikkerhedsløsning.

Vil du have et møde med det samme, kan du ringe til 50 37 50 56 og booke et gratis møde i fællesskab med en af vores kundeservicemedarbejdere.

Du kan læse mere om os og vores samlede service her.

alarm-pris.dk