Trådløst overvågningskamera (IP-kamera)

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Et trådløst overvågningskamera er et overvågningskamera, der er batteridrevet og ikke er forbundet til et hovedsystem eller en central via ledninger eller lignende.

Man kan både anvende et trådløst overvågningskamera til udendørs og indendørs brug - dette afhænger dog i nogle tilfælde af modellen, der anvendes. Som udgangspunkt er effektiv overvågning mulig ved hjælp af et trådløst overvågningskamera uanset stedet.

Med vores online prisberegner, kan du beregne priser på forskellige videoovervågningspakker, der egner sig til forskellige situationer og behov. Du kan se indholdet i pakkerne her.

De overvågningskameraer, som pakkerne tager udgangspunkt i, er alle trådløse IP-baserede overvågningskameraer, der både kan anvendes udendørs og indendørs.

Sådan fungerer et trådløst overvågningskamera

Et trådløst IP-overvågningskamera er en type kamera, der gør det muligt at få adgang til en livestreaming af videomaterialet på enhver tid ved hjælp af en smartphone, en tablet eller en computer.

Er man eksempelvis på arbejde, kan man logge ind på det medfølgende overvågningssystem direkte i en browser og ved hjælp af sit trådløse overvågningskamera med det samme se, hvad der foregår derhjemme.

Et trådløst overvågningskamera forbindes til internettet via et trådløst signal. Her skaber kameraet kontakt til systemet og gør det muligt at fjernovervåge hjemmet herigennem. Det, man ser, er en livestreaming, altså et samtidigt indblik i hvad der foregår i hjemmet.

Hvor mange trådløse overvågningskameraer har jeg brug for

Når du overvejer om et trådløst overvågningskamera er nok, eller om der er brug for flere, kan du med fordel se på tre faktorer:

  • Hvilke funktioner og behov skal et trådløst overvågningskamera dække i min situation?
  • Hvilke muligheder og begrænsninger byder min bolig/ejendom på?
  • Vil jeg både have dækket min ejendom udendørs og indendørs ved hjælp af trådløse overvågningskameraer?

Et trådløst overvågningskamera kan særligt være nyttigt, når man vil have en hurtig måde at be- eller afkræfte et indbrud, når alarmen går. Hvis man har set tyven på kameramaterialet, må man nemlig tilkalde politiet med det samme, og herved øges chancen for at forhindre, at noget bliver stjålet.

Når man overvejer, hvor mange kameraer man har brug for, bør man tænke i ‘adgangsveje’ og ‘værdier’. Husk, at trådløse overvågningskameraer kun fanger det, som de peger mod. Derfor kan det være nyttigt at have dækket de(t) sted(er), hvor tyvene eventuelt vil bryde ind og de steder, hvor værdierne befinder sig.

Når du beregner en pris med vores prisberegner, går beregneren ud fra, at der går 1 trådløst overvågningskamera til hver 40 m2, man ønsker at dække. Her er der med andre ord ikke brug for kameraer til at dække hver m2 i dit hus, men udelukkende de relevante m2.

Beregn priser på trådløs videoovervågning

Hvis du er interesseret i at vide, hvor meget en komplet overvågningsløsning med et trådløst videokamera (eller flere) kan koste, kan du med fordel anvende vores online prisberegner.

Med prisberegneren kan du beregne vejledende priser på en række videoovervågningspakker til både privat- og erhvervsbrug samt indendørs og udendørs brug.

Du har desuden, som en særlig valgmulighed, også muligheden for at beregne en pris på en samlet pakke med trådløs videoovervågning og et trådløst GSM-alarmsystem.

Brugen af prisberegneren er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende - du kan læse en vejledning til prisberegneren her.

alarm-pris.dk