Basis tyverialarm til erhverv

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Med prisberegneren øverst på siden, kan du beregne en vejledende pris på leveringen og/eller installeringen af en basis-alarmpakke med en tyverialarm, der er tilknyttet GSM-nettet (også kaldet en SMS-alarm). Du kan læse mere om denne alarmtype her.

Basis alarmer til virksomheder indeholder typisk

Valgmuligheder

Du har følgende muligheder for at tilpasse alarmpakken dine behov:

Vagtcentral:
Du har muligheden for at anføre, om du vil have tilsluttet din alarm en vagtcentral eller ej. Hvis du ønsker en tilslutning, vil den vejledende pris også inkludere en ca. pris på det månedlige abonnementsgebyr, som man normalt betaler.

Tilpasning til din ejendoms størrelse:
I prisberegneren kan du indtaste det antal m2, som du ønsker at få dækket af rumfølere.

Du behøver altså ikke nødvendigvis at indtaste ejendommens samlede antal m2, men derimod kun det (ca.) antal m2, som er relevante at dække med rumfølere. Eksempelvis kan man vælge at inkludere antal m2 for entreer, kontorer, butikslokaler og andre rum, hvor tyvene kunne tænkes at komme.

Installering af allerede indkøbt alarmsystem:
Hvis du allerede har indkøbt en erhvervsalarm og ønsker at beregne en vejledende pris på installeringen af denne alene, har du også muligheden for det. Du skal bare anføre ‘kun installering’ i prisberegneren.

For at anføre, hvor mange rumfølere (eller andre enheder, du vil have tilknyttet systemet), kan du tilføje 1 enhed for hver ekstra enhed, du ønsker at få installeret.

Udvidelser:
Du har muligheden for at tilvælge en række udvidelser i prisberegneren - du kan finde en oversigt over udvidelserne her.

Hvem egner basis alarmer sig til?

En basis erhvervsalarm egner sig særligt til mindre virksomheder, eksempelvis mindre kontorer, butikker og lignende.

Derudover egner en basis alarm sig særligt til virksomheder med få ansatte og et basalt sikkerhedsbehov. Pakken leverer en enkel sikkerhedsløsning, der er nem at benytte i hverdagen.

Få et godt tilbud på din erhvervsalarm

Når du har udført en beregning, vil du blive kontaktet af en af vores venlige servicemedarbejdere, som vil tilbyde dig dit gratis møde med en lokal sikkerhedsfagmand.

Mødet - som afholdes på det tidspunkt og på det sted, som passer dig bedst - er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende.

alarm-pris.dk