Tyverialarm til private - basispakke

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

I prisberegneren kan du beregne priser på basispakken med en tyverialarm, der er tilsluttet GSM-netværket (også kaldet en SMS-alarm). Læs mere om denne type alarm her.

Basispakker til private indeholder typisk

Valgmuligheder til basispakken

Du kan tilpasse pakken til dine behov på følgende måde:

Vagtcentral:
Du har muligheden for at anføre, om du ønsker at få alarmen tilsluttet en vagtcentral, eller om du ønsker en vejledende pris, der ikke inkluderer et månedligt abonnement af denne slags.

Din ejendoms størrelse:
Du kan tilpasse pakken til dine behov, hvad angår, hvor stort et område, du gerne vil have dækket. Du behøver ikke nødvendigvis at indtaste dit hjems samlede antal kvadratmeter - du behøver kun indtaste de kvadratmeter, som du ønsker at dække, eksempelvis det samlede antal kvadratmeter på entre, køkken og stue.

Installering af allerede købt privatalarm:
Hvis du allerede har købt din alarm og kun ønsker en vejledende pris på installeringen af denne, kan du gøre brug af valgmuligheden “kun installering”.

For at tilpasse prisen til det antal rumfølere (eller andre ekstra enheder) du har købt, bør du angive 1 enhed pr. ekstra enhed, du ønsker installeret (altså ud over de enheder, der allerede findes i pakken).

Udvidelser:
Man kan udvide et alarmsystem med visse tilvalg, eks. vandsensorer eller kuliltesensorer, så det passer perfekt til det daglige behov. Du kan finde en oversigt over mulige udvidelser her.

Hvem egner en basispakke sig til?

En basis tyverialarm egner sig særligt til private med et basalt behov for indbrudssikring. Alarmen er egnet til mindre huse, lejligheder, værksteder/skure, sommerhuse og lignende.

En basis tyverialarm er desuden egnet til personer, som ønsker et enkelt og anvendeligt system, der ikke volder besvær i hverdagen.

Få et godt tilbud på et perfekt alarmsystem

Efter din prisberegning, vil en af vores servicemedarbejdere ringe dig op og tilbyde dig dit gratis møde med en kompetent og kyndig alarm-fagmand. Siger du 'ja tak' til dette, vil fagmanden vil komme hjem til dig og vejlede dig om dine muligheder.

Herefter vil du og fagmanden sammensætte den sikkerhedspakke, som passer perfekt til dig, og du vil modtage et uforpligtende tilbud på opgaven efterfølgende.

Denne service er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende - du er på ingen måde forpligtet til at tage imod fagmandens tilbud.

alarm-pris.dk