Basis alarm og videoovervågning til erhverv

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Med en komplet basis-sikkerhedspakke til virksomheder og erhvervsejendomme får man en sikkerhedsløsning, der både inkluderer videoovervågning og et alarmsystem.

Denne sikkerhedsløsning er særligt egnet til virksomheder med et behov for en enkel og fleksibel allround sikkerhedsløsning, eksempelvis mindre kontorer og virksomheder med få ansatte.

En god basisløsning til erhverv indeholder typisk:

 • En centralenhed - GSM-alarm (alarm der anvender mobilnettet) med indbygget sirene.
 • 1 betjeningspanel
 • Rumfølere (antal efter behov - dog min. 2)
 • 1 fjernbetjening
 • 1 eller flere dørkontakter
 • Overvågningssystem - IP-baseret med adgang til livestreamet videomateriale fra en smartphone, tablet eller en computer.
 • Overvågningskameraer efter behov (antal efter behov - dog min. 1) - IP-baserede med HD-billedkvalitet.

Sådan tilpasses pakken til din virksomheds behov

 1. Du kan vælge, om du vil have et alarmsystem med abonnement, eller et uden abonnement. Hvis du vælger ‘med abonnement’ vil prisen også inkludere (ca.) prisen på det månedlige abonnementsgebyr.
 2. Du kan tilpasse løsningen til din boligs størrelse ved at tilføje det antalt m2, som du ønsker at få dækket af sensorer og kameraer - eksempelvis det samlede antal m2 på de rum og lokaler, hvor man kan forvente at indbrudstyve ville komme.
 3. Du kan vælge at beregne en pris på levering og montering eller på installeringen alene - ‘kun installering' kan være relevant, hvis man allerede har købt et alarm- og overvågningssystem, som man gerne vil have installeret. Her skal du bare tilføje 1 enhed pr. ekstra enhed (rumføler, kamera, eller lignende enhed), som du gerne vil have installeret.
 4. Du kan tilføje udvidelser til systemet - find en oversigt over mulighederne her.

Gratis møde med en sikkerhedsfagmand

Vi tilbyder, ud over en vejledende prisberegning, at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på din alarmopgave.

Når du beregner en vejledende pris med prisberegneren, vil en af vores servicemedarbejdere snarest muligt herefter ringe dig op og tilbyde dig dit gratis møde - du er naturligvis velkommen til at takke nej til dette tilbud.

Dit møde vil finde sted på det sted og på det tidspunkt, som passer dig bedst - her vil du få gratis personlig vejledning om dine muligheder, hjælp til at sammensætte din virksomheds perfekte sikkerhedspakke og et tilbud på din sikkerhedsopgave.

NB! Dit møde er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende - du forpligter dig på ingen måde til at tage imod fagmandens tilbud.

alarm-pris.dk