Basis alarm og videoovervågning til private boliger

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Med en komplette basis-sikkerhedspakke til private boliger får man en sikkerhedsløsning, der både inkluderer videoovervågning og et alarmsystem.

Denne sikkerhedsløsning er særligt egnet til enkeltpersoner og familier med et behov for en fleksibel og enkel all-round sikkerhedsløsning.

En basisløsning med alarm og video indeholder typisk:

 • En centralenhed - GSM-alarm (alarm der anvender mobilnettet) med indbygget sirene.
 • 1 betjeningspanel
 • Rumfølere (antal efter behov - dog min. 2)
 • 1 fjernbetjening
 • 1 dørkontakt
 • Overvågningssystem - IP-baseret med adgang til livestreamet videomateriale fra en smartphone, tablet eller en computer.
 • Overvågningskameraer efter behov (antal efter behov - dog min. 1) - IP-baserede med HD-billedkvalitet.

Sådan tilpasser du prisberegningen

 1. Du kan vælge, om du vil have et alarmsystem med abonnement, eller et uden abonnement. Hvis du vælger ‘med abonnement’ vil prisen også inkludere (ca.) prisen på det månedlige abonnementsgebyr.
 2. Du kan tilpasse pakken til din boligs størrelse ved at tilføje det antalt m2 som du ønsker at få dækket af sensorer og kameraer - eksempelvis det samlede antal m2 på stue, kontor, entre og andre rum, hvor man kan forvente at indbrudstyve ville komme.
 3. Du kan vælge at beregne en pris på levering og montering eller på installeringen alene - ‘kun installering' kan være relevant, hvis man allerede har købt et alarm- og overvågningssystem, som man gerne vil have installeret. Her skal du bare tilføje 1 enhed pr. ekstra enhed (rumføler, kamera, eller lignende enhed), som du gerne vil have installeret.
 4. Du kan tilføje relevante udvidelser til sikkerhedsløsningen - find en oversigt over udvidelserne her.

Gratis møde med en sikkerhedsfagmand

Vi hjælper også vores brugere med at indhente konkrete tilbud på deres alarmopgaver.

Når du har beregnet en vejledende pris med vores prisberegner, vil en af vores servicemedarbejdere ringe dig op og tilbyde dig dit gratis møde - du er naturligvis velkommen til at takke nej til dette tilbud.

Under dit møde - som finder sted hjemme hos dig selv - vil du få gratis personlig vejledning om dine muligheder, hjælp til at sammensætte din perfekte sikkerhedspakke og en endelig pris/et tilbud på din opgave.

NB! Dit møde er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende - du forpligter dig på ingen måde til at tage imod fagmandens tilbud efterfølgende.

alarm-pris.dk