Privatalarm og videoovervågning til private med udvidelser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Med en komplet sikkerhedspakke til private hjem kan få en alarmløsning, der både inkluderer et videoovervågningssystem og et alarmsystem.

Denne løsning er et godt valg for enkeltpersoner og familier, der har behov for en komplet og dækkende sikkerhedsløsning til at sikre hjemmet - pakken er særligt egnet til større hjem og hjem, der ligger afsides/isoleret.

En sikkerhedsløsning med udvidelser kan indeholde:

 • En centralenhed - GSM-alarm (alarm der anvender mobilnettet) med indbygget sirene.
 • 1 betjeningspanel
 • Rumfølere (antal efter behov - dog min. 2)
 • 2 fjernbetjeninger
 • Flere dørkontakter
 • Overvågningssystem - IP-baseret med adgang til livestreamet videomateriale fra en smartphone, tablet eller en computer.
 • Overvågningskameraer (antal efter behov - dog min. 1) - IP-baserede med HD-billedkvalitet til både indendørs og udendørs brug.
 • Harddiskoptager -1000 GB - som giver dig muligheden for også at gemme videomaterialet til senere brug og gennemsyn.

Sådan tilpasser du din pakke

 1. Du kan vælge, om du vil have et alarmsystem med abonnement, eller et uden abonnement. Hvis du vælger ‘med abonnement’ vil prisen også inkludere (ca.) prisen på det månedlige abonnementsgebyr.
 2. Du kan tilpasse pakken til din boligs størrelse ved at tilføje det antalt m2 som du ønsker at få dækket af sensorer og kamera - eksempelvis det samlede antal m2 på stue, kontor, entre og andre rum, hvor man kan forvente at indbrudstyve ville komme.
 3. Du kan vælge at beregne en pris på levering og montering eller på installeringen alene - ‘kun installering' kan være relevant, hvis man allerede har købt et alarm- og overvågningssystem, som man gerne vil have installeret. Her skal du bare tilføje 1 enhed pr. ekstra enhed (rumføler, kamera, eller lignende enhed), som du gerne vil have installeret.
 4. Du kan til sidst vælge de udvidelser til systemet, som er relevante for dig.

Mødet med din sikkerhedsfagmand

Vi hjælper dig også gerne med at indhente et konkret tilbud på levering og montering af et nyt alarmsystem - vi gør dette ved at arrangere et gratis møde med en lokal fagmand.

Til dit gratis møde med din lokale sikkerhedsfagmand kan du sammensætte og få en endelig pris/et tilbud på din perfekte og personlige sikkerhedspakke.

Når du beregner en vejledende pris med prisberegneren, vil en af vores servicemedarbejdere ringe dig op og tilbyde dig dit gratis møde med en sikkerhedsfagmand fra dit lokalområde - du er naturligvis velkommen til at takke nej til dette tilbud.

Dit møde vil finde sted hjemme hos dig på et tidspunkt, som du vælger, og her vil du få gratis personlig vejledning om dine muligheder, hjælp til at sammensætte din perfekte sikkerhedspakke og en endelig pris/et tilbud på din opgave.

NB! Dit møde er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende - du forpligter dig på ingen måde til at tage imod fagmandens tilbud.

alarm-pris.dk