Tyverialarm til private med udvidelser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Du kan beregne en vejledende pris på en udvidede pakke med en tyverialarm, der er tilsluttet GSM-netværket (også kaldet en SMS-alarm), med vores online prisberegner øverst på siden. Du kan læs mere om GSM-alarmer her.

En udvidet alarmpakke til private indeholder typisk:

Valgmuligheder i beregneren

Du har følgende muligheder for at tilpasse pakken, når du beregner din vejledende pris.

Vagtcentral:
Du kan vælge at beregne en vejledende pris, der er inkl. eller ekskl. tilslutning til en vagtcentral (månedligt abonnement).

Installering af allerede købt alarmsystem:
Hvis du allerede har købt dit alarmsystem, kan du vælge valgmuligheden ‘kun installering’ og beregne en pris på installeringen alene.

Du tilpasser den vejledende pris til det antal rumfølere (eller andre enheder, du har indkøbt) ved at anføre 1 enhed pr. ekstra enhed (som ikke er inkluderet i pakken), du gerne vil have installeret.

Din boligs størrelse:
Du kan tilpasse din alarmpakke til din boligs størrelse ved at anføre, hvor mange antal m2 du gerne vil have dækket.

Du behøver ikke nødvendigvis at anføre boligens samlede antal m2 - anfør kun de m2, der er relevante at få dækket, eksempelvis m2-tallet på entreen, stuen, kontoret og andre rum, som tyven vil gå efter eller komme igennem.

Mulighed for tilvalg:

Du har muligheden for at tilvælge en række udvidelser, eks. røgsensorer og vandsensorer - få overblik over mulighederne her.

Hvem egner alarmen sig til?

Løsningen egner sig særligt til større huse og lejligheder med flere indgangsveje. Derudover egner pakken sig til husstande med flere voksne medlemmer, der ønsker en fjernbetjening til alarmen.

De ekstra dørkontakter i pakken gør, at den udvidede løsning er særligt nyttig, hvis boligen ligger afsides og har flere adgangsveje, eksempelvis hoveddør, terrassedør, kælderdør og/eller et eller flere sårbare vinduer.

Få et tilbud fra en sikkerhedsekspert

Når du har beregnet en vejledende pris på en af pakkerne, vil en af vores venlige servicemedarbejdere ringe dig op og tilbyde dig et gratis møde med en sikkerhedsfagmand.

Mødet - som finder sted hjemme hos dig på et tidspunkt, som du vælger - er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende.

Ifm. mødet vil fagmanden sammensætte et godt tilbud på din sikkerhedsløsning, som du frit kan takke ja eller nej til.

alarm-pris.dk