Erhvervsalarm og videoovervågning med udvidelser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Med en komplette udvidet sikkerhedspakke til virksomheder og erhvervsejendomme får du en alarmløsning, der både inkluderer et videoovervågningssystem og et alarmsystem.

Denne løsning er et godt valg for virksomheder, der har behov for en komplet og dækkende sikkerhedsløsning til at sikre arbejdspladsen - særligt velegnet til mellemstore og store virksomheder, der har mange ansatte, som har deres daglige gang på arbejdspladsen.

Den udvidet sikkerhedspakke til erhverv kan eks. indeholde

 • En centralenhed - GSM-alarm (alarm der anvender mobilnettet) med indbygget sirene.
 • 1 betjeningspanel
 • Rumfølere (antal efter behov - dog min. 2)
 • 1 eller flere fjernbetjeninger
 • Flere dørkontakter
 • Elektronisk adgangskontrol med et valgfrit antal PROX-brikker/nøgler.
 • Overvågningssystem - IP-baseret med adgang til livestreamet videomateriale fra en smartphone, tablet eller en computer.
 • Overvågningskameraer (antal efter behov - dog min. 1) - IP-baserede med HD-billedkvalitet til både indendørs og udendørs brug.
 • Harddiskoptager -1000 GB - som giver dig muligheden for også at gemme videomaterialet til senere brug og gennemsyn.

Sådan tilpasser du pakken

 1. Du kan vælge, om du vil have et alarmsystem med abonnement, eller et uden abonnement. Hvis du vælger ‘med abonnement’ vil prisen også inkludere (ca.) prisen på det månedlige abonnementsgebyr.
 2. Pakken kan tilpasses til din ejendoms størrelse ved at tilføje det antalt m2, som du ønsker at få dækket af sensorer og kameraer - eksempelvis det samlede antal m2 på rum, hvor man kan forvente at indbrudstyve ville komme.
 3. Du kan vælge at beregne en pris på levering og montering eller på installeringen alene - ‘kun installering' kan være relevant for de, der allerede har købt et alarm- og overvågningssystem, som man gerne vil have installeret. Her skal du bare tilføje 1 enhed pr. ekstra enhed (rumføler, kamera, eller lignende enhed), som du ønsker installeret.
 4. Du kan vælge alle de udvidelser, som er relevante i dit tilfælde.

Gratis møde med en sikkerhedsfagmand

Vi tilbyder også at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud fra en sikkerhedsfagmand.

Når du har beregnet en vejledende pris på en sikkerhedspakke med vores prisberegner, vil én af vores servicemedarbejdere ringe dig op og tilbyde dig dit gratis møde - du er naturligvis velkommen til at takke nej til dette tilbud.

Til dit gratis møde med en sikkerhedsfagmand fra dit lokalområde kan du sammensætte og få en endelig pris/et tilbud på en sikkerhedspakke, der passer perfekt til netop dine behov.

Under dit møde - som finder sted hos din virksomhed eller et andet sted, som du vælger - vil du få gratis personlig vejledning om dine muligheder, hjælp til at sammensætte din virksomheds ideelle sikkerhedspakke og et tilbud på din opgave.

NB! Dit møde er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende - du forpligter dig på ingen måde til at tage imod fagmandens tilbud efterfølgende.

alarm-pris.dk