Tyverialarm til erhverv med udvidelser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på alarm pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre

Beregn prisen her

E-mærket logo

Med prisberegneren øverst på siden kan du beregne en vejledende pris på en udvidet alarmpakke med en tyverialarm, der er tilsluttet GSM-nettet (også kaldet en SMS-alarm). Du kan læse mere om denne alarmtype her.

En udvidet pakke til virksomheder kan indeholde

Valgmuligheder

Du har følgende muligheder for at tilpasse prisberegningen og pakken til dine behov:

Vagtcentral:
Du kan både beregne priser på alarmer, der er tillknyttet en vagtcentral, og tyverialarmer uden abonnement og tilkobling.

Når du beregner en pris på en alarm, der er tilknyttet en vagtcentral, vil den vejledende pris også inkludere (ca.) prisen på det abonnementsgebyr, som man normalt betaler hver måned.

Din ejendoms størrelse:
Du har muligheden for at tilpasse prisen til det antal rumfølere, som du har behov for, ved at indtaste det antal m2, som du ønsker at få dækket af sensorer.

Du behøver altså ikke indtaste din virksomheds samlede antal m2, men i stedet det antal m2 som vil være relevant at dække i din situation, eksempelvis det samlede antal m2 for lokaler med dyrt inventar, lagerlokaler, butikslokaler, entré og lignende.

Installering af allerede indkøbt alarmsystem:
Du har muligheden for at beregne en vejledende pris på installeringen af et alarmsystem, som du allerede har købt. Du vælger bare ‘kun installering’ i prisberegneren.

Herefter indtaster du 1 enhed for hver rumføler (eller anden tilsvarende ekstra enhed), som du ønsker at få installeret og forbundet til systemet.

Udvidelser til systemet:

Alarmsystemet kan udvides med forskellige tilvalg, eks. brandalarmer og vandsensorer. Du kan få overblik over udvidelsesmulighederne her.

Hvem egner pakken sig til?

En udvidet løsning egner sig især til mellemstore og større virksomheder. Pakken passer eksempelvis godt til mellemstore og store kontorer, butikker med flere adgangsveje, institutioner og lignende.

Derudover passer løsningen særligt godt til virksomheder med flere ansatte, som har sin daglige gang i ejendommen. PROX-brikkerne og den elektroniske dørlås udgør en fleksibel og ekstra sikker løsning frem for den traditionelle mekaniske dørlås.

Få et gratis møde med en alarmmontør

Når du har beregnet en pris med vores prisberegner, vil én af vores servicemedarbejdere ringe dig op og tilbyde dig dit gratis møde med en lokal alarmmontør.

Til mødet - som afholdes på et sted og et tidspunkt, som du bestemmer - vil du få gratis personlig vejledning og et konkurrencedygtigt tilbud på den sikkerhedspakke, som du sammensætter med fagmanden.

alarm-pris.dk